04 / 05 / 2024

Nef İlköğretim Okulu 10 Ekim'de açılıyor!

Nef İlköğretim Okulu 10 Ekim'de açılıyor!

Nef tarafından Ortabayır Mahallesi Gürhan Sokak'ta hayata geçirilen Nef İlköğretim Okulu'nun açılışı 10 Ekim 2013 Perşembe günü saat 13:00'da Milli Eğitim Bakanı Sayın Prof. Dr. Nabi Avcı'nın katılımı ile gerçekleşecek...



Bir sosyal şirket olma felsefesiyle kurulan Nef, Milli Eğitim Bakanlığı, Eyüp ve Kağıthane Belediyesi ile yaptığı işbirliği çerçevesinde 2 yıl içinde 31 adet okul öncesi eğitim kurumunu ve ilköğretim okulu hayata geçirme sözünü verdi. Yola çıkarken amacımız sadece okul yapmak değil, geliştirdiğimiz farklı okul mimarisinin gelecekte yapılacak tüm okullarda uygulanacak örnek bir model olmasıymış.



Eğitimin başladığı 30 okulumuzun ardından, son olarak da her detayı incelikle tasarlanmış bir ilköğretim okulu modeli hayal ettik ve Nef İlköğretim Okulu projesini hayata geçirdik. Nef İlköğretim Okulu, 44 dersliği ve 1100 öğrenci kapasitesiyle Kağıthaneli çocuklar  için yepyeni bir eğitim alanı olacak.



Biz heycanımızı paylaşmak ve hayata geçirdiğimiz yeni okul modelini yakından tanımak üzere Milli Eğitim Bakanı Sayın Prof. Dr. Nabi Avcı'nın katılımı ile gerçekleştireceğimiz açılışta sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.




Geri Dön