Proje Güncel

Nef Inİstanbul Gala daire fiyatları!

Nef Inİstanbul Gala daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan projede 30 ay vade farksız taksit seçeneğiyle konut sahibi olunabiliyor.

Inİstanbul Gala Konutları eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde inşa ediliyor. Projede yüzde 1 peşinatta, kalan bedelin yüzde 75'i banka kredisiyle, kalan kısım ise teslimde ödeniyor.


İş GYO Inİstanbul Evleri Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika, Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metroya 400 metre, TEM'e 7 kilometre, E-5'e ve metrobüse 1 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. 


Nef Inİstanbul Gala daire fiyatları konutların alanları ve konumlarına bağlı olarak değişiyor. Toplam 788 adet üniteden oluşan projede 2 bin 100 TL taksitlerle ödeme yapılabiliyor.


Teslim tarihi 2018 yılı Aralık ayı olarak belirlenen Inİstanbul Gala Rezidans İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef imzası ile yükseliyor. Projede dairelerin alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.


Inİstanbul Gala Topkapı'da sosyal donatı alanları kapalı otopark, basketbol sahası, kreş, sinema, mescit, oyun alanları, güvenlik, asansör, yüzme havuzundan meydana geliyor.


Nef Inİstanbul Gala daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan yüzde 75'lik kısım için 30 ay 0 faiz avantajı uygulanıyor. 


Inİstanbul Gala iletişim bilgileri

Telefon:  444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com