27 / 04 / 2024

Nef Kandilli nerede?

Nef Kandilli nerede?

Firma: Timur Gayrimenkul

Proje: Kandilli Luxury Living

 Nef Kandilli projesi 406 daireden meydana geliyor. Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nef Kandilli nerede yer alıyor? İşte cevabı...



Toplamda 406 daireden meydana gelen Nef Kandilli projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor. 2020 yılında teslim edilecek projede boğaz manzarasını gören daireler yer alıyor.

 

Nef Kandilli nerede?

Nef Kandilli İstanbul Kandilli'de hayata geçiriliyor. Boğaz manzarasını gören dairelerin yer aldığı projede fiyatlar 1 milyon 900 bin TL'den başlıyor.

 

NEF KANDİLLİ KÖŞKÜ
Fatin Hoca Sokak No: 27 Üsküdar-Kandilli 
İstanbul/Türkiye

 

Nef Kandilli nerede?

 

 

Ödeme planına göre projede 48 ay 0 faiz fırsatı sağlanıyor. 

Timur Gayrimenkul imzasını taşıyan projede yüzme havuzu, fitness, sauna, spor salonu, çocuk oyun alanı ve otopark bulunuyor. 
 
  

NEF Kandilli projesinde Foldhome kapsamında;  piyano ve davul setiyle birlikte özel ses izalasyonlu müzik odası, puro ve şaraplarınızı muhafaza edebileceğiniz gerekli koşullara sahip mahsen, yoga & pilates gibi özel aktivite ve dersler için stüdyo, sanatsal çalışmalar için atölye, gökyüzü ve yıldızları izleyebileceğiniz gözlem odası,  jakuzili teras, parti ve karaoke odası, playstation odası, özel görüntü ve ses sistemine sahip 20 kişilik sinema salonu, bilardo ve masa tenisi oynamaya müsait eğlence odası,  kapalı squash kortu, açık hava sineması, kapalı mini futbol sahası, teras bahçesi, özel toplantı ve çalışma odası, yemek ve davet odası, çocukların güvenle oynayabileceği oyun odası, yatılı konukların ağırlanabileceği misafir odası, tek potalı kapalı basketbol sahası, fitness spor salonu mevcut. 

 

 

 

Nef Kandilli satış ofisi telefon: 444 9 633 
Web: http://nefkandilli.com.tr/
Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com 
 


projeye sor



Geri Dön