Proje Güncel

Nef Meram nerede? Nef Konya Meram fiyat listesi!

İstanbul'daki projelerinin yanı sıra arsa satışlarına da devam eden Nef, Konya projesi için de ön talep topluyor. Peki Nef Meram nerede? Nef Konya Meram fiyat listesi...Nef'in merakla beklenen Konya projesi Meram'da hayata geçirilecek

Mega kent İstanbul'daki projelerinin dışında farklı illerdeki arsa satışlarına da devam eden Nef, Konya projesi için de geçtiğimiz günlerde düğmeye bastı.

Nef'in merakla beklenen Konya projesi Meram'da hayata geçirilecek. Ön talep sürecinin devam ettiği Nef Konya Meram projesinin arsa alanı 106 bin metrekare olarak açıklandı.

Verilen bilgilere göre, konut alanının 76 bin metrekare şeklinde belirtildiği Nef Meram projesinde toplamda 157 villa yer alıyor. 

Peki Nef Meram nerede? Nef Konya Meram fiyat listesi...

Satış ofisinden verilen detaylara göre, Nef Meram projesinde 3 oda 1 salondan, 6 oda 1 salona kadar villa tiplerine yer veriliyor. Ayrıca söz konusu projede 1.379 metrekarelik sosyal alan da bulunuyor. 

Kentin tepesinde yer alan benzersiz konumuyla dikkat çeken Nef Meram projesi, sahip olduğu eşsiz şehir manzarasıyla da yatırımcıları da cezbediyor.

Farklı boyutta konut tiplerine yer verilen Nef Meram projesinde yer alan villalar müstakil şeklinde tasarlandı. 

Etkileyici panoramik şehir manzarası da sunulan Nef Konya Meram projesinde Nef'in çok sevilen ve projelerinde yer verdiği Foldhome konsepti de mevcut.

Nef Foldhome konsepti kapsamında sinema odası, davet alanları, müzik odası, yemek odaları gibi alanlar sunulurken bu alanları da sadece site sakinleri kullanabiliyor. 

Nef Meram Konya'da 3 oda 1 salondan, 6 oda 1 salona kadar farklı boyutta toplamda 157 müstakil villa bulunuyor.

Nef Meram nerede?

Lokasyonuyla dikkat çeken Nef Meram'daki konutların çoğu panoramik şehir manzarasıyla dikkat çekiyor, söz konusu proje Necmettin Erbakan Üniversitesi'ne de yakın konumda yükseliyor. Kente tepeden bakan bir konumda yükselen Nef Konya Meram projesi Konya’nın merkezine 25 dakika mesafede bulunuyor.

Nef Meram fiyat listesi
Nef Konya Meram projesinin satış fiyatları ve ödeme planları henüz açıklanmadı. Söz konusu proje satışa çıkar çıkmaz fiyat ve ödeme planları da netleşmiş olacak.

Web: https://www.nef.com.tr/

Nef Arsa Amerika'da 49 bin dolara arsa! Kaliforniya'da dövizle kira geliri fırsatı!

Nef Arsa fiyatları Ekim 2022! 

Nef Arsa fiyatları 2022 listesi! Nef Arsa Eylül 2022 fiyatları ne kadar? 

Nef Reserve Kandilli’de konut teslimleri bu yılın sonunda!

Arsa alacaklara Nef’ten güzel haber! İşte Nef’in yeni stratejisi!