29 / 04 / 2024

Nef O9 Otel Residences'ta satışlar tamamlandı!

Nef O9 Otel Residences'ta satışlar tamamlandı!

Nef'in 4. Levent'e yer alan Nef O9 Otel Residences projesinin satışları 34 günde tamamlandı. Nef O9 Otel Residences projesine gösterilen yakın ilgiden memnun olduklarını açıklayan Timur Gayrimenkul müşterilerine bir sonraki Nef projesinde görüşme sözü ver



Nef'in 4. Levent'e yer alan Nef O9 Otel Residences projesinin satışları 34 günde tamamlandı. Nef O9 Otel Residences projesine gösterilen yakın ilgiden memnun olduklarını açıklayan Timur Gayrimenkul müşterilerine bir sonraki Nef projesinde görüşme sözü verdi.

Nef'in 4. Levent'te yer alan konutlar ise henüz satışa çıkmadı. Satışı tamamlanan proje ise Nef'in otel residence projesi. Timur Gayrimenkul, 4. Levent projesindeki 99 adet konutu kapalı satış ile ön talep toplayarak satışa çıkaracağını duyurdu.

Timur Gayrimenkul residence otel konseptini anlatıyor...

Residence Otel konsepti nedir

Residence Otel konsepti nedir Dünyada en fazla tercih edilen gayrimenkul yatırımıdır.
Uluslararası bir otel işletmesi tarafından işletilen, satın alan kişilerin kira getiri elde ettiği bir sistemdir.

Yatırımınız, sektöründe uzmanlaşmış, tecrübeli ve uluslararası rezervasyon ağına sahip firmalar tarafından yönetilir.

Dairenizi kiralama sorunu ortadan kalkar.
Elektrik, su, doğalgaz, aidat ve benzeri tüm masraflarla ilgili hiçbir mali ve hukuki probleminiz kalmaz, masraflar size yansımaz.

Evinizin yenilenmesi, bakım ve onarımları sizi uğraştırmaz. Bu işlemler sizin adınıza uluslararası otel işletmesi tarafından yapılır. Böylece yatırımınız sürekli olarak yenilenir ve değerini kaybetmez.

www.nef.com.tr
444 9 633


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön