Konut

Nef Reserve Kandilli ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor!

2010'dan beri hayata geçirdiği projelerle dünyanın sayılı gayrimenkul markaları arasında bulunan Nef, Kandilli’deki yeni Reserve projesiyle İstanbul Boğazı'nın eşsiz konumunda ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

2010'dan beri hayata geçirdiği projelerle dünyanın sayılı gayrimenkul markaları arasında bulunan Nef'in en yeni projeleri arasında yer alan Nef Reserve Kandilli, yeni sahiplerini bekliyor. Nef Reserve Kandilli projesinin sokaklarındaki ulu çınarları, iskelesi, mimari stili sahili ve konaklarıyla İstanbul kültürünü yaşayan semtle benzersiz biçimde örtüşüyor. Nef Reserve Kandilli, nezih lokasyonuyla aidiyet hissi de veriyor. 70 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Nef Reserve Kandilli projesinde 29 blok bulunuyor ve proje toplam 406 konuta ev sahipliği yapıyor. 

Deniz manzarasıyla dikkat çeken Nef Reserve Kandilli projesi, lüks konut dizaynıyladaima diğer projelerden ayrılan Emre Arolat imzasına sahip. Nef Reserve Kandilli, büyük ölçekte mega kent İstanbul’a, daha dar bir çerçevede ise Boğaziçi’ne eklemleniyor. İstanbul Boğazı’nın su kenarı yapılarının ayrıştırıcı özellikleri Nef Reserve Kandilli projesi de ana unsuru şeklinde ön plana çıkıyor. Mimarisiyle de dikkat çeken Nef Reserve Kandilli projesinde  2,5+1’den 5+1’e kadar değişen daire seçenekleri yer alıyor. 406 konutun; 42 adeti 2,5 oda 1 salon, 29 adeti 3 oda 1 salon, 160 adeti 3,5  oda 1 salon, 131 adeti 4 oda 1 salon ve 44 adeti 5 oda 1 salondan  İç mimaride Mustafa Toner imzasına sahip Nef Reserve Kandilli projesinde tüm odalardaki cam sistemlerinde kurgulanan tavandan yere kadar gelen paneller, evlerin genelinde ışığı içeri almak ve ferah bir yaşam alanı oluşturmak için tasarlandı. Bu dizayn balkon ve bahçe katlı konutlarda ferahlık hissi uyandırıyor. Nef Reserve Kandilli projesinin kentin içerisinde bir vaha olarak konumlanmasını sağlayan peyzaj tasarımında da Salm Landscape imzası bulunuyor.

39 bin metrekarelik açık alan

Nef Reserve Kandilli projesinde ön plana çıkan dış ve iç tasarım dışında bir Nef inovasyonu patentli Foldhome sistemiyle de dikkat çekiyor. Nef Reserve Kandilli sakinleri misafirlerini ağırlayabilecekleri bir köşke, etkinlik gerçekleştirilecekleri bir yalıya ve karşıya geçmek için kullanabilecekleri tekneye sahip oluyor. Projede, kapalı yüzme havuzu, lounge alanı, sinema salonu, fitness, playstation odası, mini futbol sahası,özel stüdyo, squash, müzik odası, misafir odası, davet odası, mini basketbol sahası mevcut. Ayrıca projedeki 39 bin metrekarelik açık hava peyzaj alanlarında bahçe şömineleri, dinlenme bahçesi, zen bahçeleri, açık-kapalı havuz, site içi restoran, yoga-pilates stüdyosu, çocuk sanat duvarı, çocuklara özel kaykay alanı, mini golf alanları, aktivite alanı, ağaç ev, oyun parkuru, çocuk kulübü-oyun alanı mevcut.

Her gün mega kent İstanbul’un eşsiz güzelliğini yaşamak isteyenler için satışa çıkarılan Nef Reserve Kandilli yeni sahiplerini bekliyor. 

Web: https://www.nef.com.tr/

Galatasaray'ın stat sponsoru Nef oldu!