02 / 05 / 2024

Nefes Assos Köyü fiyat listesi!

Nefes Assos Köyü fiyat listesi!

Nefes Assos Köyü fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Nefes Assos Köyü fiyat listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...



Yatırım bankacılığını kariyerinin zirvesinde bırakan Önder Halisdemir tarafından Assos'ta kurulan Nefes Assos lansman dönemi için gün sayıyor.

Bir konut değil yeni bir yaşam projesi olarak tasarlanan Nefes Assos Köyü fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Nefes Assos Köyü fiyat listesi ve Ocak ayı sonunda lansmana çıkacak olan projeyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

Beyaz yakalılara nefes aldıracak olan Nefes Assos Köyü projesi içerisinde köy sakinlerinin zihinsel ve beceri yönünden beslenmesi amacıyla bir köy enstitüsü yer alacak. 

Nefes Assos projesinde 20 odalı bir butik otel, 50 haneden meydana gelen bir köy yaşamı sunuluyor. 

Avrupa Birliği'nden hibe kazanan Nefes Assos projesinde tarım alanları, tavuk çiftliği, köy meydanı, köy kahvesi, köy pazar yeri ve elektrikli şarj istasyonlarına yer veriliyor.

Nefes Assos Köyü nerede?

Konumuyla göz dolduran Nefes Assos Köyü projesi sağlık ocağı, market, benzin istasyonu ve antik kente 5 dakika, Ayvacık ilçesi ve buradaki büyük devlet hastanesine 20 dakika mesafe yer alıyor.

Behramkale, Paşaköy, Büyükhusun'a 5-10 dakika mesafede yer alan proje Bozcaada iskelesine 50 dakika, özel okul ve hastanelerin yer aldığı Çanakkale'ye 60 dakika mesafede bulunuyor.

Etrafı ormanlarla çevrili  Nefes Assos Köyü'nün 2022 yılının bahar aylarında teslim edilmesi hedefleniyor.

Nefes Assos Köyü fiyat listesi!

Nefes Assos Köyü fiyat listesihenüz belli olmadı. Nefes Assos Köyü fiyat listesi açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.
 

Bilgi formu için tıklayın 


Geri Dön