26 / 07 / 2024

Nef'ten yaza özel fırsat! Nef Arsa Taraklı'da 29 bin TL taksitle!

Nef'ten yaza özel fırsat! Nef Arsa Taraklı'da 29 bin TL taksitle!

Yaza özel fırsatın sunulduğu Nef Arsa Taraklı'da 29 bin TL taksitle arsa sahibi olunabiliyor. Butik tasarımı ile dikkat çeken Nef Arsa Taraklı, sakin şehir ödüllü Sakarya'da yer alıyor.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Değerli lokasyonlarda hayata geçirdiği rsa projeleriyle yatırımcıların dikkatini çeken  Nef, şimdi de Taraklı projesinde yaza özel fırsat sunuyor. 

Butik tasarımı ile dikkat çeken Nef Arsa Taraklı, sakin şehir ödüllü Sakarya'da yer alıyor. Nef Arsa Taraklı'dan 29 bin TL taksitle arsa sahibi olunabiliyor. 

Hem altyapısı hem de ortak alanları hazır olarak sahiplerine teslim edilecek olan  Nef Arsa Taraklı kapsamında yer alan yer arsalara tiny houselar konulabiliyor.

Nef ten yaza özel fırsat! Nef Arsa Taraklı da 29 bin TL taksitle!

Nef Arsa Taraklı projesi için başlatılan yaz kampanyası kapsamında en düşük taksit bedeli 29 bin TL olarak açıklandı.  Butik tasarımı ile dikkat çeken Nef Arsa Taraklı özel bir yaşam alanı sunarken, tarihi ve doğayı da buluşturuyor.

Yeni bir arsa sahibi olmak isteyenlerin dikkatini çeken Nef Arsa, Çanakkale Köseler'den Dikili’ye, Beynam'dan Kaz Dağları'na, Sakarya'dan Assos'a  kadar geniş yelpazeye sahip. 

Web: https://www.nef.com.tr/nef-arsa-sakarya-tarakli/

 

Diamonds Tepeören Villaları'nda teslimler Temmuz 2025'te! 

İzmir Gayda Vera'da hemen teslim fırsatı! 1+1'ler 4 milyon 750 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Naturalist Verde Kemerburgaz'da teslimler Ekim 2024'te!


Geri Dön