Genel

Nejat Arseven: İzmir Narlıdere iki yeni proje yolda!

2011'de anahtar teslimini yapacaklarını belirten İdea Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Arseven, "Narlıdere'de 25 katlı rezidans ve Gaziemir'de üç katlı yapılardan oluşan iki proje için çalışmaya başladık" diye konuştu  

İdea Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Arseven, Halkla İlişkiler Müdürü Dürrün ÖZ yeni projelerle Narlıdere'nin çehresinin değişeceğini belirttiler. İdea Yapı, inşaatı devam eden Symrna Park by İdea Evleri'ni düzenlenen toplantı ile tanıttı. Örnek daireleri gazetecilerle birlikte gezen Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski bakanlarından, İdea Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Arseven, konfor ve huzur için her türlü ayrıntının düşünüldüğü ve son teknolojiye sahip evlerin, anahtarlarını 2011'de teslim edeceklerini belirtti. Arseven, İzmir'de üzerinde çalıştıkları iki yeni projenin de müjdesini verdi.

JEOTERMAL ENERJİ

İzmir Narlıdere'nin çehresini değiştiren projeler arasında yer alan 400 konutluk Palma Residance'dan sonra, 120 konutluk Symrna Park'ı hayata geçiren İdea Yapı, projesini tanıttı. Hazırlanan iki örnek daireyi vatandaşlarla birlikte gezen Nejat Arseven, dairelerin jeotermal enerjiyle ısınacağına dikkat çekti. Arseven, "Dışarıdan gelen gürültü özel olarak kurulan ses perdeleri ile önlenecek. Ev temizliğinde kullanılan elektrikli süpürge, yerini her odada bulunan bağlantı ile merkezi elektrik süpürgesine bırakacak. Site içerisinde açılıp kapanabilen yüzme havuzu, fitness center, market, oyun salonu, kreş, bay-bayan kuaför ve kuru temizleme hizmeti verilen sosyal tesisler yer alıyor" dedi.

SİTE HAYATI

İzmir otoban kenarının şehir içi ulaşıma yakın olması nedeniyle bir çok site projesinin bu bölgede yapılabileceğine dikkat çeken Arseven; "Tek binada yaşama dönemi bitti. Dünya artık daha az maliyetle oturulan, çok katlı konutlara geçiyor. İzmirlileri de site hayatına alıştırmak lazım. Bunun için "Narlıdere'de 25 katlı rezidans ve Gaziemir'de üç katlı yapılardan oluşan iki yeni proje için çalışmaya başladık" dedi.

120 konutluk Symrna Park'ın özellikleri

* 8 dönüm arazi üzerine kurulu 120 dairelik proje zemin artı 9 kattan olşuyor.
* 320, 360 ve 380 m2, 4+1 ve 5+1 dairelerden oluşan projede zemin katlarda 2+1 ve 1+1 daireler yer alıyor.
* Tüm dairelerde depreme dayanıklı radye temel sistemi, akıllı ev otomasyonu ve güvenlik sistemleri, 24 saat özel güvenlik hizmeti, giriş ve kapı kontrol sistemleri, otomatik bariyer, özel peyzaj düzenlemesi, çocuk oyun alanı, misafir otoparkı, her daireye 2 araçlık kapalı otopark, faraday kafesi topraklama sistemi, jeneratör, kapalı ve açılabilir yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, sauna, masaj odası, fitness center, yangın algılama ve ihbar sistemleri, deprem sensörleri ve gaz kesme sistemleri, camlı, özel tasarımlı duş ve eğer istenirse jakuzi bulunuyor.
* Dairelerin fiyatları ise 1 milyon 100 bin TL'den başlıyor.
Yeniasır/İBRAHİM EVRİM AYRAL