Genel

Neomarin AVM, 11 şžubat'a kadar özel etkinlikler sunuyor!

Pendik Neomarin Alışveriş Merkezi çocuklar için; drama, tiyatro, ritim, dans, el becerileri, sanatsal faaliyetler ve yarışmalar gibi birçok eğlenceli ve eğitici aktiviteden oluşan tatil programı   coşkuyla devam ediyor

 Pendik Neomarin Alışveriş Merkezi çocuklar için; drama, tiyatro, ritim, dans, el becerileri, sanatsal faaliyetler ve yarışmalar gibi birçok eğlenceli ve eğitici aktiviteden oluşan tatil programı   coşkuyla devam ediyor.

Sirk sanatları gösterileri ve atölye çalışmaları ile başlayan tatil etkinlikleri 11 şžubat"a kadar her gün çocuk tiyatrosu, dans atölyesi, yarışmalar, ritim atölyesi, boyama atölyesi ve   eğlenceli yarışmalardan oluşacak etkinliklerle devam edecek. Karnelerini alıp tatilin tadını çıkarmaya başlayan çocuklar Neomarin AVM"deki tatil etkinliklerini hem ilgiyle izliyor, hem de eğlencelere birebir katılarak keyifli bir tatil geçiriyorlar.

Dans ve Temel Bale Eğitimleri
çocuklar bir yandan; Kül kedisi, Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler, İyi Korsan, Üç Küçük Palyaço, Yalancı çoban tiyatro etkinlikleri ile eğlenirken, dans meraklıları da Kurdela Dansı, Michael Jackson Dansı,   çılgın çocuklar Danslarının eğitimlerine katılıyorlar. Melekler, Kuğu Gölü ve Kardelenler gibi bale gösterilerini de içeren Modern Bale Atölyesinde ise Modern Bale ile ilgili temel eğitimler veriliyor.  

5-6 şžubat tarihlerinde 16.00-17.30 arasında Yetenek Sizsiniz Finalistleri"nin muhteşem gösterileri Neomarin AVM"de
Bilal-Papi Dansçıları, Kaya Adamlar, Michael Jackson dansları yapan Kaan Baybağ, Beatbox Serkan, Barış Erkmen ve Örümcek Kız Ezgi show"larıyla izleyenleri büyüleyecekler.


www.neomarin.com.tr