Genel

NeoMarin AVM'de nostaljik konserler verilecek

Neomarin Alışveriş Merkezi, gönüllerimizde taht kuran sanatçıları, Neomarin severlerle buluşturmaya devam ediyor...

Türk Pop Müziğinin mimarı, Türkiye'de pek çok ilke imza atan Usta Sanatçı Erol Büyükburç, 05 Aralık 2009 Cumartesi günü saat 16.00 da Güzelyalı/Pendik Neomarin'de görkemli bir konser verecek. Ardından 12 Aralık Cumartesi günü Berkant, 19 Aralık Cumartesi günü Bilgen Bengü ve 26 Aralık Cumartesi günü de İskender Doğan sahne alacak. Sanatçılar, müzikseverleri yıllar öncesine götürürken unutulmaz dakikalar yaşatacak.


Söz konusu etkinlikte Erol Büyükburç, yıllar önce sahnede ve Turkcell reklamlarında kullandığı `Kral Tahtı' ile sahneye çıkacak. Yine etkinlik alanında, yıllarca Gülhane Şenlikleri'nde sahnelenen bir metrelik kuklaları ile yine kendisine ait Kristal Gitarı da aynı alanda sergilenecek. Ayrıca Türkiye'de ilk sahne şovlarını gerçekleştiren Erol Büyükburç, o dönemde sahne alırken giydiği İncili Kaftan gibi kıyafetleri de mankenler üzerinde aynı alanda gösterilecek. Konser sonrasında değerli sanatçı Erol Büyükburç aynı alanda imzalı kartpostallarını dağıtacak.


Program detayı  aşağıdaki gibi;


Aşağıdaki tarihlerde saat 16:00-17:00 arasında sanatçılarımızın playback müzik, imza ve hayranlarıyla sohbet etkinliği olacak


05 Aralık 2009 Cumartesi -  Erol&Ute Büyükburç

12 Aralık 2009 Cumartesi -  Berkant

19 Aralık 2009 Cumartesi -  Bilgen Bengü

26 Aralık 2009 Cumartesi -  İskender Doğan