04 / 05 / 2024

NeoMarin Pendik AVM'nin resmi açılışı yapıldı

NeoMarin Pendik AVM'nin resmi açılışı yapıldı

Krea'nın, Neo AVM Eskişehir'den sonra gerçekleştirdiği ikinci alışveriş merkezi projesi olan NeoMarin Pendik AVM bugün açıldı



Krea'nın, Neo AVM Eskişehir'den sonra gerçekleştirdiği ikinci alışveriş merkezi projesi olan NeoMarin Pendik AVM bugün açıldı. Resmi açılış törenine, Pendik Kaymakamı M. Haluk Saygı, Pendik Belediye Başkanı Dr.Salih Kenan Şahin ve Pendik eski Belediye Başkanı Erol Kaya katıldı. Açılış, dünya çapında etkin bir yayın olan Euromoney dergisinin Liquid ödüllerini, 2007 ve 2008 yıllarında kazanan Krea Grup İcra Kurulu Başkanı Hakan Kodal ve Reval İcra Kurulu Başkanı Maxence Liagre'ın evsahipliğinde gerçekleşti.

Açılış törenine, resmi kurum ve özel kesim temsilcilerinin yanı sıra Carrefour Genel Müdürü Guillaume de Vicaire, Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği - AYD üyeleri, gayrimenkul ve perakende sektörü temsilcileri katıldı. Bölgenin en büyük alışveriş merkezi NeoMarin Pendik AVM, haftaiçi açılmasına rağmen iki günde 100.000 ziyaretçi ile büyük ilgi gördü.

Bünyesindeki Krea Gayrimenkul (geliştirme), Bosphorus Gayrimenkul Fonu (yatırım) ve Reval (AVM yönetim ve kiralama) şirketleriyle, Merrill Lynch GPI'nin iş ortağı olarak yatırım toplamı 1 milyar Dolar'ı bulan 6 projeye imza atan Krea Grup tarafından, (arsa değeri hariç) 80 milyon Dolar'lık yatırımla tamamlanan NeoMarin'de, 2.500 kişiye istihdam sağlanması bekleniyor. NeoMarin'de, özellikle çocuklu ailelerden yoğun ilgi göstermesi beklenen Safari Park bulunuyor. Modern lunapark olarak nitelendirilebilecek 3.000 metrekarelik yeni eğlence merkezinin İstanbul'da bir "ilk" olduğu ifade ediliyor.

Kaynarca E5, Kurtköy-TEM, Sahilyolu, Demiryolu ve Marina'nın buluştuğu noktada inşa edilen NeoMarin, "Yeni Nesil AVM" formatında projelendirildi. Bölgedeki ekonomi ve sosyal hayata yeni bir soluk getirecek alışveriş merkezinin 35 bin metrekare alanda inşa edildiğini hatırlatan Krea Grup İcra Kurulu Başkanı Hakan Kodal, alışveriş ve eğlenceyi birleştiren konsepti ile NeoMarin'in İstanbul'daki ailelerin çekim merkezi olacağını vurguladı.

Krea ve Bosphorus Fonu'nun ikinci alışveriş merkezi yatırımı olan NeoMarin Pendik AVM'de, toplam 140 mağaza yer alıyor. 1.250 adet araca ücretsiz otopark imkanı vereren alışveriş merkezinde, Carrefoursa, Teknosa, Bimeks gibi büyük mağazaların yanı sıra LC Waikiki, Flo, Toyiki, Deichmann gibi markalar da bulunuyor. Avrupa kökenli Max Fashions ise Türkiye'deki ilk mağazasını NeoMarin'de açıyor.

Tekstilden lezzet köşelerine, eczaneden, banka şubesine çok sayıda ihtiyaca cevap verecek yeni bir yaşam alanı sunan NeoMarin, 15 Nisan itibariyle kapılarını halka açmıştı. İleri teknoloji ile planlanmış su ve ışık oyunları, 17 metre yükseklikteki su duvarı ve şelaleleri, 160.000 kristalden oluşan "Yaşayan Kristaller Meydanı" ve 400 adet el yapımı özel cam "Martı Galerisi" ile NeoMarin Pendik AVM, her gün 10:00 ile 22:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Boğaziçi fotoğrafları Noemarin'de
Deniz ve su sporları kültürünün yaygınlaşmasına destek veren NeoMarin, dalgıç ve fotoğraf sanatçısı Alptekin Baloğlu'nun fotoğraf sergisine ev sahipliği yapıyor. Baloğlu'nun Boğaziçi görüntülerini kapsayan fotoğrafları, iki ay süreyle NeoMarin'de sergilenecek.

NeoMarin'de Ziyaretçileriyle Buluşan Markalar
Akbank, Ali Gür, Altın Lale, Altınbaş, Arow, Aslı Börek, Atasay, Atasun Optik, Avea, Aysira Gelinlik, Barnıe's, Bay Bay Çanta, Bek Tobacco, Bernardo, Bimeks, Bilakis, Blue Key, Bosh, Burger Kıng, Carrefoursa, Car Wax, Colın's, Çiğköftem, Çocuk Kuaförü-Toyiki, Çook Şeker,D's Damat, Daıly Fresh, Deichmann, Değirmen, Desa, Doctor Nature, Dryman, Dufy, Edirne Kırkpınar Lokantası, Ekmekiçi, Esentepe Köftecisi,Euromoda, Flo, Funfondü By Bujene, G-Lıngerıe, Greyder, Golden Shop, Göz Grup,Gusto, Gülaylar Altın,Gültekin Ayakkabı, Günaydın,Hacıoğlu,Havan, Hd Döner - Hd İskender, Hit House, İkbal, Kayseri Mutfağı, Key House, Kığılı, Kırmızı Şato, Konyalı Saat, Köfteci Ramiz, Krc, Kumpir Box, Künefecim, LC Waikiki, Look Me, Mado,Magiss Aksesuar, Majestik, Mater, Mavi Jeans, Mevlana Restaurant, Meydan Outdoor, Moda Accessories, Ne Şeker, Neomarin Eczanesi, New Frank's, Nıke, Opmar Optik, Pet Shop, Popeyes, Polo Garage, Rodın Hılls, Saat&Saat, Şakka, Safran Kuruyemiş, Samsung, Sanbe, Sette,Sılver&Stone, Simit Sarayı,Silver Shop, Sırma, Softone, Sony, Sbarro, Step Halı, Sunman Lostra, Şampiyon Kokoreç, Tabuu, Teknosa Tefal, Tekin Acar, Terzi, Tıffany, Ttnet, Turkcell, Tchibo, Toyiki, Vestel, Vodafone, Watsons.
GazeteParc

www.krea.com.tr

İlgili haberler

NeoMarin Pendik AVM'ye nasıl gidilir?

NeoMarin Pendik AVM açılıyor!

NeoMarin Pendik AVM Safari Park'la çocukları tavlayacak

Neomarin, deniz kültürünü alışveriş merkezine taşıyacak

NeoMarin AVM nisanda açılıyor


Geri Dön