Yeni Şirketler

Nero Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi Büyükçekmece İstanbul Şubesi açıldı!

Nero Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi Büyükçekmece İstanbul Şubesi, Yunus Karabal tarafından 8 milyon 900 bin TL'lik sermaye 3 Aralık'ta Büyükçekmece, Kamiloba Mahallesi'nde kuruldu.


Nero Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi Büyükçekmece İstanbul Şubesi, Yunus Karabal tarafından 8 milyon 900 bin TL'lik sermaye 3 Aralık'ta kuruldu. 


Nero Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi Büyükçekmece İstanbul Şubesi iş konusu; 1- Türkiye'de alışveriş merkezi projeleri ve başka gayrimenkul projeleri geliştirmek ve uygulamak. 2- Gayrimenkul ve emlak sektöründe faaliyet ve yatırımlar gerçekleştirmek, koord, ne etmek ve yönetmek, gayrimenkul almak ve satmak. 3- Alışveriş merkezi ve başka gayrimenkul projelerinin inşaatı, genişletilmesi ve işletilmesi için gereken her türlü ekipman ve malzemeyi satın almak, satmak, üretmek, ithal ve ihraç etmek. 4- Yukarıda sayılan işlerle ilgili bütün mali ve ticari işlem ve işleri yürütmek ve yeni şirketler kurmak ve mevcut şirketlere iştirak etmek ve ihalelere katılmak ve teklif sunmak. 5- Yurt içinde yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek.  6- Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak.


Nero Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi Büyükçekmece İstanbul Şubesi adres: Büyükçekmece, Kamiloba Mahallesi, Rüya 1 Sokak, 7/1.