04 / 05 / 2024

Nescafe MyCafe Kahve Makinesi ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Nescafe MyCafe Kahve Makinesi ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Kahve severler için Nescafe MyCafe Kahve Makinesi 800 ml su haznesiyle 2 fincan kapasiteli tasarıma sahiptir. Gelişmiş teknolojisi ile kahve makinesi aynı zamanda filtre espresso ve cappuccino kahveleri hazırlar.Peki ürünün diğer özellikleri neler? 



Nescafe MyCafe Kahve Makinesi ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 21 Şubat 2023 fiyat listesi
Nescafe kahve makinesi farklı tür içeceklerin hazırlanmasını mümkün kılıyor. Farklı içimlere ve yoğunluklara sahip kahve makinesi ile kahve hazırlamak çok pratik bir hal alır. Böylece farklı tatların denenmesine imkan tanır.

KAHVE MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

  • Nescafe MyCafe Gold filtre espresso ve cappuccino makinesi özellikleri kahve hazırlama deneyimini pratik hale getiriyor. 
  • Nescafe makinesi içerisinde toz kahve tercih ediliyor. Toz kahve ile farklı içimlere sahip kahveleri hazırlayan cihaz çok yönlü yapısı sayesinde avantajları artırıyor. 
  • Espresso ve cappuccino makinesinde su haznesi mevcuttur. Özel olarak tasarlanan su haznesi kapasitenin belirlenmesinde önemli bir etkendir. 
  • 800 ml kapasiteye sahip su haznesi bölmesi ile daha etkili bir kullanım mümkündür aynı zamanda cihazın ısıtma gücü ise 1500 W olarak ölçülür. Bu ısıtma gücüne sahip cihaz dakikalar içinde kahve hazırlama deneyimi sunar. 
  • Kahve hazırlama deneyimini artıranbu cihaz sıtma gücü ile zamanın daha etkili kullanılmasına imkan tanıyor. Zaman yönetimini kolaylaştıran kahve makinesi modeli ile çok yönlü bir deneyim elde ediliyor. 
  • Nescafe MyCafe Gold filtre espresso ve cappuccino makinesindeki 1500 W ısıtma gücü daha kısa sürede suyun hazır hale gelmesine imkan tanıyor. Bu sayede fazla enerji kullanımına bağlı olumsuz durumların önüne geçiliyor. 

Peki ürünün diğer özellikleri neler ve ne kadara satılıyor?


Geri Dön