Kim Kimdir?

Nesimi Erten kimdir? Nesimi Erten kaç yaşında?

1976'dan beri Eczacıbaşı Topluluğu'na bağlı şirketlerde görev alan ve Eczacıbaşı'nın Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olan Nesimi Erten kimdir? Nesimi Erten kaç yaşında? İşte ayrıntılar... İşletme eğitimini tamamlamak için 1970 yılında İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi İşletme Bölümü'nden lisans derecesi almıştır

Nesimi Erten, 1949 yılında Sivas'ta doğmuştur. İşletme eğitimini tamamlamak için 1970 yılında İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi İşletme Bölümü'nden lisans derecesi almıştır. Mezuniyetinin ardından serbest muhasebeci olarak çalışma hayatına atılmıştır.

 

Peki, Nesimi Erten daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte yanıtı...

Erten, 1976-2010 yılları arasında Eczacıbaşı Topluluğu'na bağlı şirketlerde çeşitli görevlerde bulunmuştur. İlk olarak 1976 yılında İpek Kağıt Sanayi ve Ticaret A.Ş'de Muhasebe Şefi olarak çalışmaya başlamıştır. Ardından 1985-1987 yılları arasında Padeko İlac A.Ş'de Mali İşler Müdürü olarak görev yapmıştır. 1987 yılının ikinci yarısından itibaren ise Esan Endüstriyel Hammaddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş'de Mali İşler Müdürü olarak görevine devam etmiştir. 2009-2010 yılları arasında Esan'da Genel Müdür danışmanı olarak çalıştıktan sonra aktif çalışma süresini tamamlamıştır.

 

Nesimi Erten, uzun yıllar süren iş hayatında muhasebe ve mali işler alanında önemli deneyimler edinmiştir. Eczacıbaşı Topluluğu'ndaki görevleri boyunca şirketlerin finansal süreçlerinin yönetiminde aktif rol oynamış ve büyük projelerde yer almıştır. Bu süre zarfında iş dünyasında saygın bir konuma sahip olmuş ve sektördeki birçok profesyonel tarafından tanınmıştır. Nesimi Erten, kariyeri boyunca disiplinli çalışması, liderlik yetenekleri ve mali yönetimdeki başarılarıyla bilinmektedir.

Atalay Muharrem Gümrah kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?
Faruk Eczacıbaşı kimdir? Kaç yaşında? Evli mi?
Ferit Bülent Eczacıbaşı Kimdir?
Ahmet Turgut Tokgöz Kimdir? 
Simhan Savaşçın Başaran Kimdir?