Sektörel

Netflix'e bir zam daha! İşte güncel Netflix fiyat listesi! Hangi paket, ne kadar?

Dijital seyir platformunun sunduğu Temel, Standart ve Özel olmak üzere 3 farklı plana da zam yapılarak fiyat değişikliği yaşandı. sozcu

Son dönemde büyük bir kullanıcı kaybı, ekonomik kriz başta olmak üzere çeşitli sorunlarla uğraşan Netflix, abonelik fiyatlarına bir kez daha zam yaptığını duyurdu.

Dijital seyir platformunun sunduğu Temel, Standart ve Özel olmak üzere 3 farklı plana da zam yapılarak fiyat değişikliği yaşandı.

Nisan ayı içerisinde Temel Plan 37,99 Türk Lirası, Standart Plan 57,99 Türk Lirası ve Özel Plan ise 77,99 Türk Lirası'na yükselmişti. Yeni zamlarla beraber ise Temel Plan 45,99 TL, Standart Plan 69,99 Tl ve Özel Plan ise 93,99 TL oldu.

Netflix, Microsoft’u temmuz ayında reklam yayınlamaya yardımcı olan teknolojik ortak olarak duyurdu.

Reklamlı paketin diğer paketlerden daha uygun fiyata sunulması planlanırken yapılan lansman sırasında bazı içeriklerin eksik olacağını belirtirken, çevrimdışı izlemede de sorunlar çıkabileceği ortaya çıktı.

dolar (127 lira ve 163 lira) arasında olabilir. Ayrıca habere göre; saatte yaklaşık dört dakikalık reklam satmayı hedefleyen şirket, reklamları içeriğin önünde ve ortasında göstermek istiyor. Ancak platformun çocuk içeriklerine veya orijinal filmlerine reklam eklemeyi planlamadığı da bildirildi.

NETFLİX’TEN İDDİALARA YANIT

Bloomberg, Netflix’in reklam destekli planını bu yılın son çeyreğinde “yarım düzine pazarda” başlatmayı hedeflediğini de söyledi. Şirket, paketi 2023’ün başlarında daha geniş bir şekilde sunmayı planlıyor.

Ancak The Verge’e gönderdiği bir e-postada Netflix sözcüsü Kumiko Hidaka, Bloomberg’in haberinin bu noktada tamamen spekülasyon olduğunu söylerken, şirketin hâlâ daha düşük fiyatlı bir reklamlı paketi nasıl sunacağı üzerinde çalıştığını belirtti.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 13 Eylül 2022 tarihinde saat 22.18'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,25 Türk Lirası, euro 18,26 Türk Lirası, altının gramı ise 991 Türk Lirası değerinde.

Gram altını bekleyenlere seslenen İslam Memiş, doların düşeceği tarihi de açıkladı!

Vatandaşı bekleyen büyük tehlike! CHP'li isim tek tek açıkladı

Gram altın çakıldı, İslam Memiş'ten çok konuşulacak bir açıklama geldi!