Ekonomi

Netflix’e para ödemek istemeyenler bu mecraları tercih ediyor!

Ücretsiz Netflix alternatifi olabilecek siteleri ve platformlar herkes tarafından merak ediliyor. Netflix alternatifi olarak öne çıkan 20 en iyi ücretsiz platform belirlendi. İşte herkesin merak ettiği o mecralar… Dijital akış platformlarına olan ilgi her geçen gün artarken dünya genelinde ise yüz milyonlarca kişi tarafından kullanılan mecraların ücretleri de tartışma konusu

Dijital içerik platformlarına para ödemek istemeyen kişiler için ücretsiz Netflix alternatifi olabilecek siteler belirlendi. Dijital akış platformlarına olan ilgi her geçen gün artarken dünya genelinde ise yüz milyonlarca kişi tarafından kullanılan mecraların ücretleri de tartışma konusu. Tabii bazıları ücretsiz olduğu gibi oldukça yüksek meblağ talep edenler de var. Ücretsiz Netflix alternatifi olabilecek siteleri ve platformlar herkes tarafından merak ediliyordu. İşte o mecralar….

 

ÜCRETSİZ NETFLİX ALTERNATİFİ EN İYİ 20 PLATFORM BELLİ OLDU!

Türkiye’de ve dünyada büyük bir değişim yaşanırken bunun nedeni ise internetin hayatımızda yeni bir kapı aralamış olması. Yalnızca film ve dizi değil, futbol ve basketbol maçları dahil birçok şey dijital platformlara taşındığı için adeta mecbur kılıyor.

Netflix’e para ödemek istemeyenler bu mecraları tercih ediyor! İşte onlar…

Dijital akış platformu dediğimizde ise akla ilk olarak dünya çapında 200 milyondan fazla abonesi bulunan Netflix geliyor. Fakat bu şirket rakipsiz değil. Öyle ki piyasaya yeni çıkanların yanı sıra 150 milyon aboneye ulaşan Amazon Prime Video ve 1.5 yılda rekor büyüme ile abone sayısını 90 milyondan 130 milyona çıkaran Disney+ gibi birkaç dişli rakibi var.

Fakat herkes dijital akış platformlarına para vermek istemiyor. Ya da zaten 2-3 farklı aboneliği olduğu için yenisine ayıracak bütçesi olmayabiliyor. Bu nedenle ücretsiz alternatifleri olduğunu bilmek sevindirici olacaktır.

Netflix’ten son dakika! Abonelik ücretlerine inanılmaz indirim! Kimse bunu beklemiyordu! 5 Mart 2023 fiyat listesi...