Teknoloji

Netflix’in ardından BluTV'ye de zam geldi! İşte BluTV 27 Eylül 2022 fiyat listesi

Netflix’in ardından BluTV ye de zam geldi. Peki BluTV nin aylık ücreti ne kadar olacak? Rakiplerinden geri kalmadı ve BluTV de abonelik ücretlerine zam yapma kararı aldı. İşte BluTV kullanıcılarını yakından ilgilendiren yeni fiyat listesi.Yapılan açıklamada olumsuz ekonomik göstergeler her kalemde zam getirdiğini belirterek zam yapma kararlarını açıkladı

Son yıllarda oldukça başarılı yayınlara ev sahipliği yapan bijital yayın platformu BluTV, abonelik ücretlerine zam yaptıklarını üzülerek duyurdu. Yapılan açıklamada olumsuz ekonomik göstergeler her kalemde zam getirdiğini belirterek zam yapma kararlarını açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde BluTV’den yapılan açıklamaya göre, gelen zammın ardından aylık abonelik ücreti 49,90 TL, yıllık abonelik ücreti ise 12 taksit seçeneği ile ayda 29,90 TL olarak yansıtılacak (20.09.2022 tarihinden önce oluşturulmuş aylık ve yıllık üyeliklerde ücret artışı, bir sonraki ödeme yenileme döneminde geçerli) olacağını kamuoyuna duyurdu.Yapılan açıklamaya istinaden en son haziran ayında fiyat artışına gittiği aktarılan platform,

Türkiye’de ciddi bir kullanıcı kitlesine sahip olduğunu biliyoruz. 

Yapıtığımız incelemelerde  ücretlerde artış oldu ancak BluTV’yi kullanmak için bu kadar para vermek zorunda olmadığınızı belirtmek isteriz. Şimdi burada elbette sizi korsan sitelerine yönlendirme niyetinde değiliz.


 BluTV yi nasıl daha ucuza izleyebileceğinizin detaylarına burada yer verdiğimiz Hepsiburada Premium hizmeti, bünyesinde hediye BluTV aboneliği barındırdığını söylemeden geçemeyiz. İncelediğimiz bu paket aylık sadece 9,90 TL‘ye elde edilebilmesinin yanısıra  Premium paketinde BluTV yanında başka birçok faydalı imkân yer aldığını hatırlatmak isteriz. 

Dijital platformların zam konusunda bundan önce gündeme gelen en son isim ise Netflix olduğunu biliyoruz. Haberi kaçıranlar için hatırlatmakta yarar var  Netflix Türkiye yılın başında Temel paket için 26,99 TL, Standart paket için 40,99 TL, Özel paket içinse 54,99 TL ye satın alınabiliyordu . Ancak daha sonra bu fiyatlara artışa gidildiğini duyuran Netflix uzun bir süre Temel paket 37,99 TL, Standart paket 57,99 TL, Özel paket ise tam 77,99 TL olarak satmaya devam etti .Ancak o da  13 Eylül itibarıyla ile fiyatlarda ciddi bir artış yapacağını duyurup. Bundan böyle temel paket 45,99 TL, Standart paket 69,99 TL, Özel paket ise tam 93,99 TL seviyesinde satılacağını açıkladı.

Ayrıntılı bilgi için Blu TV

Editör Notu: Bu haber 27 Eylül 2022'de saat 08:04'de yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 45 kuruş, euro 17 lira 81 kuruş, altının gramı ise 1.002 lira değerindedir.

Emeklilerin 1 Ocak 2023 zamları peş peşe hesaplandı! Duyan emekli inanamadı! Hemen bakın!

Pierre Cardin yüzde 50 indirim başlattı! İşte 27 Eylül 2022 Pierre Cardin Fiyat Listesi!


Pırlanta yüzüklerde büyük indirim! İşte Sina Pırlanta 27 Eylül 2022 fiyat listesi…