Ekonomi

Netflix’ten hayrete düşüren ilan! Okuyunca şok olacaksınız!

Dijital dizi ve film izleme platformu Netflix, bir duyuru yaparak özel jetlerinden biri için aradığı uçuş görevlisi için yılda 385 bin dolar maaş vereceğini duyurdu. Ayrıca platform, bu adayın az yönlendirmeyle çalışabilmesine vurgu yapıyor

Dizi ve film izleme platformu Netflix, yayımladığı uçuş görevlisi iş ilanı için bağımsız muhakeme yapabilecek, sağduyusu yüksek ve olağanüstü müşteri hizmetleri becerilerine sahip personeller arıyor. Ayrıca platform, bu adayın az yönlendirmeyle çalışabilmesine vurgu yapıyor.

İşte detaylar...

Şirket, bu iş ilanı için maaş aralıklarının 60 bin ila 385 bin dolar arasında değişeceğini ve bu miktarın, işe alınan personelin geçmişi, deneyimi ve nitelikleri gibi faktörler dikkate alınarak belirlendiğini ifade etti. San Jose, Kaliforniya merkezli söz konusu işin, ülke içinde ve dışında seyahat etmeyi gerektirdiği belirtildi.

ABD Çalışma İstatistikleri Bürosu’na göre, Amerika’daki uçuş görevlilerin ortalama maaşı 62 bin dolar civarında seyrediyor. BBC’nin görüşlerine başvurduğu bir Netflix sözcüsü, firmanın uçuş görevlilerinin maaşının nasıl hesaplandığına ilişkin ayrıntılar hakkında yorum yapmayacağını ifade etti.

NETFLİX NEDİR?

Netflix; çok çeşitli ödüllü film, dizi, belgesel ve daha fazlasının internete bağlı yüz binlerce elektronik cihaz üzerinden rahatlıkla izlenilmesini sağlayan bir yayın hizmeti olarak tanımlanabilir. Netflix'in en önemli özelliklerinden biri ise içeriği; tek bir reklam bile görmeden, sınırsız ve kesintisiz olarak izleme imkanı sağlıyor. Bir diğer özelliği ise Netflix'te her zaman keşfedilecek yeni bir dizi veya filmin olması olarak göze çarpıyor. Netflix'e her ay yüzlerce yeni dizi, film veya programlar ekleniyor. Bu da platformun güncelliğini her zaman korumasını sağlıyor.

NETFLİX'TE NELER VAR?

Netflix’i olanlara kötü haber! Yeni yılda Netflix fiyatlarıyla dövecek! İşte detaylar!

103 milyon 906 saatle rekor kırdı! İşte Netflix’de en çok izlenen yapımlar!