03 / 05 / 2024

Nev İstanbul projesi Çekmeköy'de Avrupa Holding bünyesindeki Mom Yapı'nın ilk projesi!

Nev İstanbul projesi Çekmeköy'de Avrupa Holding bünyesindeki Mom Yapı'nın ilk projesi!

Avrupa Holding'in inşaat firması Mom Yapı tarafından Çekmeköy'de konumlandırılan Nev İstanbul'da fiyatlar 187.000 TL'den başlıyor. Nev İstanbul Evleri'nin teslimi, satışın başlamasından 7 ay sonra 2012 yılının Haziran ayında gerçekleşecek



Avrupa Holding, inşaat ve gayrimenkul geliştirme şirketi MOM Yapının ilk projesi Nev İstanbulu tanıttı. Çekmeköyde inşa edilen ve yüzde 65 oranında tamamlanmış olan Nev İstanbulda dairelerin satışına 15 Ekim 2011 tarihinde başlanacak. Konutların teslimi ise, satışın başlamasından sadece 7 ay sonra, 2012 yılının Haziran ayında gerçekleşecek.

Tümü kendi alanlarının önde gelen markalarıyla dekore edilen daireleri ile markalı konut konseptinin en çarpıcı örneklerinden biri olmaya aday Nev İstanbulda, büyüklükleri 58 ile 242 metrekare arasında değişen 239 daire bulunuyor. 1+1den 4+1e kadar dört farklı daire tipi ile 20'nin üzerinde farklı metrekare alternatifi bulunduran projede fiyatlar 187.000 TLden başlıyor. Fiyat avantajıyla benzer projeler arasından sıyrılan projenin gerek yatırımcıların gerekse tüketicilerin ilgi odağına yerleşmesine kesin gözüyle bakılıyor.


Geri Dön