27 / 04 / 2024

Neva Yalı İzmir nerede? Neva Yalı fiyat listesi!

Neva Yalı İzmir nerede? Neva Yalı fiyat listesi!

Rönesans Holding imzasıyla hayata geçirilen Neva Yalı İzmir projesi dört bloktan meydana geliyor. Peki Neva Yalı İzmir konut fiyatları ne kadar? İşte Neva Yalı İzmir fiyat listesi.



Firma: Rönesans Holding
Proje: Neva Yalı İzmir

Neva Yalı İzmir Pojesi Rönesans Holding tarafından inşa ediliyor. Satışların devam ettiği projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Konutların satışları başlamış olup anahtar teslimi Aralık 2025'te gerçekleşecek. 3 oda 1 salon konut tipleri henüz tasarım aşamasında olup yaklaşık bir buçuk sene sonra satışları başlayacaktır. Peki Neva Yalı İzmir konut fiyatları ne kadar? İşte Neva Yalı İzmir fiyat listesi.

 Neva Yalı İzmir nerede? Neva Yalı fiyat listesi!

NEVA YALI İZMİR SOSYAL ALANLARI!

İzmir'in en yeni ve tek deniz kenarı projesi Neva Yalı İzmir, geçmişin tarihi izlerini koruyarak bugünün mimarisini oluşturuyor. Lokasyon olarak şehrin tam merkezinde olan Neva Yalı denizin kıyısındaki konumuyla tarihi yalı yaşantısını modern hayat ile birleştiriyor.

Neva Yalı Perojesi'nin yaşam alanında önceği güvenlik oluyor, sonra rahatlık sunuyor. 
Evin içerisinde ve tüm yaşam alanlarında konforun yaşanması için tüm sosyal ihtiyaçlar özenle hazırlanmış olup gereken rahatlık sunuluyor.

Ortak kullanım alanlarına sahip Neva Yalı projesinde; fitness salonu, sauna, kapalı plates salonu, Açık yoga alanı, çocuk havuzu, güneşlenme alanı, açık havuz ve çocuk parkı yer alıyor.

Peki Neva Yalı fiyat listesi nedir? 
 


Geri Dön