07 / 05 / 2024

Nevadium İstanbul'da lansmana özel kampanya! 1.100 konutluk yeni proje!

Nevadium İstanbul'da lansmana özel kampanya! 1.100 konutluk yeni proje!

Nevadium İstanbul projesinde yer alan 2 oda 1 salon konutların fiyatları 4 milyon 490 bin TL'den başlıyor. Teslimleri 2025 yılının Ağustos ayında yapılması planlanan projede 1.100 konut bulunuyor...



Nevadium İstanbul projesi Neva Prestij Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Lansman dönemine özel olarak bir kampanyanın başladığı projede toplam 1.100 konut bulunuyor.

İnşaat çalışmalarının yeni başladığı Nevadium İstanbul projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Kentsel dönüşüm projesi olarak İstanbul Anadolu Yakası Kartal'ta yükselen proje 7 blok olarak hayata geçiriliyor. Nevadium İstanbul projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Ağustos ayında yapılması planlanıyor. 

Sınırlı sayıda 2 oda 1 salon için yeni bir kampanyanın başladığı Nevadium İstanbul projesinde fiyatlar 4 milyon 490 bin TL'den başlıyor. Bu kampanya dışında firma bünyesinde vade seçenekleri sunulan projede tapu masrafı da bulunmuyor. 

Nevadium İstanbul da lansmana özel kampanya! 1.100 konutluk yeni proje!

7 blok olarak yükselen Nevadium İstanbul deniz ve Adalar manzarasıyla dikkat çekiyor. Projede kapalı otopark, açık yüzme havuzu, spor, sauna ve fitness alanları, 7 bin 500 metrekarelik yeşil alan bulunuyor. 

Nevadium İstanbul projesi 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 23 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 25 kilometre mesafede yükselirken, Kartal Deniz Otobüsü İskelesi'ne, sahil yoluna ve Bağdat Caddesi'ne de yakın konumda bulunuyor. 

Web: https://nevadium.com/

 

Cağaloğlu’ndaki 50 yıllık iş hanı, 3 yıldızlı otel oluyor! 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor!

Kayseri İBF Şehr-i Yaşam'da Ramazan ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

Luxera'dan mart ayına özel seçili projelerde vade farksız ödeme avantajı!


Geri Dön