Yeni Projeler

Nevbahar Kemer Konakları satışta! Kemerburgaz'a 137 yeni konut geliyor!

İstanbul'un gözde lokasyonlarından Kemerburgaz'da Kalyon İnşaat imzasıyla inşa edilen Nevbahar Kemer Konakları'nda satışlar başladı. İşte Nevbahar Kemer Konakları ile ilgili merak edilen tüm detaylar...  Nevbahar Kemer Konakları, toplam 16 bloktan ve 137 adet konuttan oluşuyor

Nevbahar Kemer Konakları, İstanbul'un gözde lokasyonlarından Kemerburgaz'da Kalyon İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. 

Nevbahar Kemer Konakları, toplam 16 bloktan ve 137 adet konuttan oluşuyor. 

Projede konut satışları başladı. 

Peki Nevbahar Kemer Konakları'nda hangi konut tipleri var? Nevbahar Kemer Konakları'nda teslimler ne zaman? İşte Nevbahar Kemer Konakları ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Nevbahar Kemer Konakları, 20 bin 380 metrekarelik alanda Kemerburgaz Orman Yolunun başlangıcında konumlanıyor. Projede, toplam 16 blok ile 137 adet konutun yer alacağı villa konforunda bir yaşam sunuluyor. 

Projede, 2+1 dubleks, 3.5+1 dubleks, 4+1 bahçe kat ve 4+1 tripleks konut tipleri yer alıyor. 4+1 tripleks villalar müstakil olarak tasarlanırken, diğerleri ortak kullanıma sahip.

Nevbahar Kemer Konakları projesinde, toplantı salonu, spor salonu, buhar odası, sauna, yüzme havuz ve çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılara yer veriliyor. Projede, konut teslimlerinin 2024 Eylül'de gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Villa konforunda bir yaşam vadeden Nevbahar Kemer Konakları'nda konutların büyüklükleri 185 metrekare ile 316.91 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

Nevbahar Kemer Konakları fiyat 

Nevbahar Kemer Konakları'nda yer alan konutların fiyatları ve ödeme şekli satış ofisinden öğrenilebiliyor. 

Geçtiğimiz günlerde Kalyon İnşaat ve ASF ortak projesi olan Nev201'in de lansmanı yapılmıştı. Kalyon İnşaat ve Asfuroğlu Grubu (ASF) ortaklığıyla yükselen Nev201, Ankara’nın ticaret merkezi Mevlana Bulvarı’nda konumlanıyor. Projede, 239 adet ofis ve 35 adet ticari ünite bulunuyor. 94 ile 207 metrekare arasında değişiklik gösteren ve birleştirilebilir ofis seçeneklerinin yer aldığı projede lansmana özel yüzde 20 indirimle satışlar başladı. 

2 yatay ve 34 katlı 1 dikey bloktan meydana gelen Nev201 projesinde; her katta 5 adet ofis, geniş iç bahçe alanları ve her katta yer alan ortak kullanım balkonları bulunuyor. 

Ayrıntılı bilgi için: https://nevbaharkemerkonaklari.com/

Nev201 lansmana özel yüzde 20 indirimle satışta! Başkente 239 adet yeni ofis! 

İasos Marin Evleri'nde hemen tapu teslim fırsatı! 1 milyon 599 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Acıbadem Konakları lansmana özel fiyatlar ve 60 ay vade fırsatıyla satışta! Acıbadem'e 345 yeni konut!