28 / 08 / 2024

Nevbahar Konakları’nda sınırlı sayıda villalar satışta!

Nevbahar Konakları’nda sınırlı sayıda villalar satışta!

Nevbahar Konakları projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Ağustos ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Sınırlı sayıda villanın satışa çıktığı proje lokasyonuyla da dikkat çekiyor.



Nevbahar Konakları projesi Sakarya Serpan’da inşa ediliyor. HTÇ Yapı imzası ile yükselen Nevbahar Konakları projesinde toplam 16 villa bulunuyor.

Arsa alanı 2 bin 80 metrekare olarak açıklanan Nevbahar Konakları projesinde 4 oda 1 salon villalar bulunuyor.

Peki Nevbahar Konakları projesinde yer alan villaların fiyatları ne kadar? Nevbahar Konakları projesinde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Nevbahar Konakları nerede inşa ediliyor? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Nevbahar Konakları ile ilgili detaylar…

Nevbahar Konakları’nda sınırlı sayıda villalar satışta!

Nevbahar Konakları projesinde yer alan villaların fiyatları 25 milyon 500 bin TL’den başlıyor. Teslimleri 2025 yılının Ağustos ayında gerçekleştirilecek olan projede yüzde 50 peşinat ödendiğinde kalan tutar teslimde ödenebiliyor.

Her villaya 750 metrekare peyzajlı hobi bahçesi sunulan Nevbahar Konakları’nda yüzme havuzu, spor tesisi, yürüyüş yolları bulunuyor.

Sakarya Nevbahar Konakları projesi Cadde 54 AVM ve Serpan AVM’ye 5 dakika, Kuzey Marmara Otoyolu giriş ve çıkışına 3 kilometre mesafede yükseliyor.

Telefon: 0 (532) 391 32 63

Web: https://htcyapi.com.tr

 

Bodrum The View Kumbahçe’de hemen teslim villalar!

Gaziemir Vita Suit’te 3.2 milyon TL’den başlayan fiyatlarla!

Vie Ambardere’de lansmana özel yüzde 10 indirim! Yeni proje!


Geri Dön