29 / 04 / 2024

Nevra Serezli evinin kapılarını açtı!

Nevra Serezli evinin kapılarını açtı!

41 yıldır aynı yastığa baş koyan Metin ve Nevra Serezli çifti, evlerinin kapısını House Beautiful dergisine açtı. Onlar için evdeki samimiyet çok önemli  



Sık sık ev ve mobilya değiştirmekten hoşlanmadığını belirten usta tiyatrocu Nevra Serezli, dekorasyon tercihlerini şöyle açıkladı: "Ev benim için samimiyet ve huzurun resmidir. 12 yıldır yaşadığımız bu evin dekorasyonu, renk ve aksesuvarları dahil her ayrıntısi ile ilgilendim." Nevra Serezli, House Beautiful'dan Evrem Engin'e şunları anlattı:

AKSESUVARLAR ÖNEMLİ
 Evin her köşesinin yaşanılır olması bizim için çok önemli. Metin ve ben konuklarımızı ağırladığımız zamanlarda, gelen misafirlerin rahat ve evlerinde gibi hissetmelerine çok önem veririz. Para ile yerine koyabileceğim her tür eşyanın rahatlıkla kullanılmasını önemserim. Bir evin yaşanmışlıkla güzelleştiğini düşünüyorum.
 Aksesuvarları çok seviyorum, özellikle de porselen olanları... Çıktığımız turnelerde farklı şehirleri görme imkanımız oluyor. Gittiğim şehir ve köylerde antikacıları dolaşıp farklı ve otantik aksesuvarlar buluyorum.
 Annem ve büyükannemden kalan porselen kuş aksesuvarlar benim için çok özeldir. Metin için de dedesinden kalan orjinal levhalar ve çerçeveler çok kıymetlidir...
Sabah


Geri Dön