29 / 04 / 2024

Nevşehir'in yeni aile sağlığı merkezi hizmete girdi!

Nevşehir'in yeni aile sağlığı merkezi hizmete girdi!

Nevşehir'in Sümer Mahallesi'nde inşaatı tamamlanan Aile Sağlığı Merkezi, hizmete girdi.



Nevşehir'in Sümer Mahallesi'nde inşaatı tamamlanan Aile Sağlığı Merkezi, törenle hizmete açıldı.

Haber50'de yer alan habere göre, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti iktidarında sağlık hizmetlerinde önemli başarılar elde edildiğini, yatırımların süreceğini söyledi.

Açıkgöz, "Sağlık reformlarıyla 17 yıldır milletimizin sağlıklı yarınları için çalışan 'AK kadrolar' olarak çalışmaya devam edeceğiz. Sağlık merkezleri, bizim insan odaklı yönetim anlayışımızın en nitelikli örnekleri olarak şehrimizde yükselmeye devam ediyor." diye konuştu.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı da merkezin mahalle sakinlerine sağlık hizmeti verilmesinde etkin rol oynayacağını söyledi.

Yapılan konuşmalardan sonra merkezin açılışı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Belediye Başkanı Rasim Arı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, İl Sağlık Müdürü Rahim Ünlübay, TKDK İl Koordinatörü Murat Asiltürk ve diğer katılımcılar tarafından yapıldı.

 


Geri Dön