Otomobil

New Holland T3B serisi bahçe tarımının vazgeçilmezi olmayı sürdürüyor. İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi

New Holland T3B serisi, bahçe tarımı ile uğraşan çiftçiler için ideal ölçüler, yüksek güç, maksimum tork, özellikli vites ve kuyruk mili gibi özellikleriyle cezbediyor. Fiyat performans açısından çiftçilerin vazgeçilmezi olmaya aday T3B’nin Eylül ayı fiyatı ise şu şekilde.Son teknoloji yerli üretim motor ile birlikte yeni T3B serisi traktörler üstün transmisyon, hidrolik ve kuyruk mili donanımlarıyla da cezbediyor

New Holland'dan muhteşem bir makine! New Holland T3B serisi 55 beygir ile 75 HP arasında güç üreten common-rail yakıt enjeksiyon sistemi bulunduran yerli Faz 3b motoru 341 Nm maksimum torka ulaşabiliyor. Son teknoloji yerli üretim motor ile birlikte yeni T3B serisi traktörler üstün transmisyon, hidrolik ve kuyruk mili donanımlarıyla da cezbediyor. Ölçüler anlamında ise bahçe tarımına bambaşka bir bakış açısı getiren New Holland T3B serisi profesyonel bahçe yetiştiricilerin bir numaralı favori traktör adayı olmaya hazır görünüyor.

http:// https://www.newholland.com.tr/

Editör Notu: Bu haber 14 Eylül 2022 tarihinde saat 01.00' de yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 24 kuruş, euro 18 lira 19 kuruş, altının gramı ise 999 lira değerindedir.