28 / 04 / 2024

Nexonya Şile Kuzey Villaları'nda yüzde 50 peşin yüzde 50 vade fırsatı!

Nexonya Şile Kuzey Villaları'nda yüzde 50 peşin yüzde 50 vade fırsatı!

Firma: Nexonya İnşaat

Proje: Nexonya, Şile Kuzey Villaları

Nexonya tarafından, Şile'de hayata geçirilen Nexonya Şile Kuzey Villaları yüzde 50 peşin yüzde 50 vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 



Nexonya, Şile’nin en iddialı projesi Nexonya Şile Kuzey Villaları’nı hayata geçirdi. Yılın ilk yarısında teslim edilecek ve sadece 10 ikiz tip villadan oluşan proje, konseptiyle de dikkat çekiyor. Nexonya Şile Kuzey Villaları yüzde 50 peşin yüzde 50 vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Nexonya Şile Kuzey Villaları İstanbul’un Anadolu Yakası’nda ve Karadeniz’e kıyısıyla yalnızca 45 dakika uzaklıkta bulunan Şile, yemyeşil doğasıyla, masmavi denizi ve plajlarıyla birlikte tarihi yapıları ve şirin köyleriyle dört mevsim dikkatleri üzerine çekiyor.

İstanbul’a yakınlığı nedeniyle yazın plajlarının dolup taştığı, güney sahillerini aratmayan beach’leriyle pandemiyle birlikte popülaritesi artıran Şile, lüks yaşamın da yeni merkezi olmaya aday. Loft tarzı konseptle tasarlanan Nexonya Şile Kuzey Villaları, büyük ve ferah pencereleri, gün ışığını içeri davet ederken, akşamları yıldızların ışıltısını daha yakından hissetmenizi sağlıyor.

Nexonya Şile Kuzey Villaları nda yüzde 50 peşin yüzde 50 vade fırsatı!

YILIN İLK YARISINDA R TESLİM EDİLECEK!

Yazın tatile çıkılamasa bile İstanbul’a yakınlığı nedeniyle hafta sonları dahi keyifli bir yaşam sürmek için Nexonya, Şile’nin en iddialı projesi Nexonya Şile Kuzey Villaları’nı hayata geçirdi. Yılın ilk yarısında teslim edilecek ve sadece 10 ikiz tip villadan oluşan proje, konseptiyle de dikkat çekiyor.

Loft tarzı konseptle tasarlanan Nexonya Şile Kuzey Villaları, büyük ve ferah pencereleri, gün ışığını içeri davet ederken, akşamları yıldızların ışıltısını daha yakından hissetmenizi sağlıyor.

Yüksek tavanları, daha az bölmeli alanları, açık tuğla duvar gibi detaylarıyla kendinizi farklı ve özel hissetmenizi sağlayacak detaylara sahip. Denize sadece 4 dakika mesafede bulunan proje, 4.278 metrekare arazi üzerine 3 katlı ve ikiz olarak 20 adet villa olarak tasarlandı.

Nexonya Şile Kuzey Villaları nda yüzde 50 peşin yüzde 50 vade fırsatı!

SOSYAL ALANLAR

Havuzu, kış bahçesi, her villaya özel otoparkı ve yeşil alanı, 7/24 güvenliği gibi geniş sosyal donatılarıyla adından söz ettiren projenin satışları ise devam ediyor.  Brüt toplamı 189 metrekare büyüklüğündeki villalardan birine sahip olmak için yüzde 50 peşin ve geri kalan yüzde 50 taksitli özel ödeme koşulları da mevcut.

HEM YAZIN HEM DE KIŞIN KULLANABİLECEKSİNİZ

Lokasyonun ruhuna uygun projeler geliştirdiklerinin altını çizen Nexonya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural, “Şile’nin İstanbul’un kuzeyinde yer alması ve Karadeniz ikliminin hakim olması nedeniyle kuzey ülkelerdeki gibi loft konsepti projemize taşıdık.

Bu sayede her mevsim villalarımız gün ışığından en iyi şekilde yararlanırken, geniş ve az bölmeli iç yapısıyla da ferah bir ortam oluşturmak istedik. Hem yazın hem de kışın rahatlıkla yaşanabilecek villalarımız, müstakil yaşamın tüm konforunu üst düzeye taşıyor” dedi.

Nexonya Fergana Aralık 2025'te teslim! Yüzde 35 peşinatla!
Nexonya kentsel dönüşüm projelerine odaklandı! Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geliyor!

projeye sor



Geri Dön