Kent Haberleri

Next Level İstanbul projesinin değeri dudak uçuklattı! İşte o rakam!  

Pasifik GYO tarafından, Next Level İstanbul projesinin 2022 değeri resmen açıklandı. Next Level İstanbul projesinin değeri dudak uçuklattı! İşte o rakam!    

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Ortaköy Beşiktaş 1799 Ada 1 Parsel Gayrimenkul Değerleme raporunu yayınladı. 

Pasifik GYO imzasıyla İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Ortaköy Mahallesi, 1799 ada 1 parselde hayata geçirilen Next Level İstanbul projesinin 2022 değeri resmen açıklandı. 

Peki Next Level İstanbul projesinin 2022 değeri ne kadar oldu? Next Level İstanbul projesinin değeri dudak uçuklattı! İşte o rakam!  

Pasifik GYO imzasıyla İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Ortaköy Mahallesi, 1799 ada 1 parselde hayata geçirilen Next Level İstanbul projesi, 14 bin 445,83 metrekarelik yüzölçümüne sahip parselde hayata geçiriliyor. “Beşiktaş Ortaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi” sözleĢmesi, Emlak Konut GYO A.Ş ile Pasifik-Levent Adi Ortaklığı arasında imzalandı. Amorf biçimdeki parselde hayata geçirilen Next Level İstanbul projesinin Barboros Bulvarı'na cephesi bulunuyor. 

Barbaros Bulvarı üzerinde yer alan 6 adet askeri lojman binasının bulunduğu önce Jandarma Genel Komutanlığı tarafından protokol ile TOKİ'ye devredildikten sonra, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 13 Ocak 2021’de “Rezerv Yapı Alanı” yani yeni konut alanı olarak ilan edildi. 6 adet lojman binasının bulunduğu arazi için Emlak Konut GYO tarafından hazırlanan yeni imar planına 1 Şubat 2021 tarihinde onay verildi. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO) İstanbul Ortaköy arsası için gelir paylaşımı modeliyle 2021 Mart'ta gerçekleştirdiği ihaleyi Pasifik İnşaat 2 milyar 650 milyon TL teklifle almıştı. 

Next Level İstanbul projesi için satılabilir alan büyüklüğü 61 bin 815 metrekare, ortak alan büyüklüğü 42 bin 94 metrekare, öngörülen toplam inşat alanı ise 103 bin 909 metrekare olarak belirlendi. Bu kapsamda proje için öngörülen toplam inşaat maliyeti 2 milyar 170 milyon 155 bin Türk Lirası oldu. 

Eski Levent Jandarma Lojmanları arsasında inşa edilecek olan Next Level İstanbul projesinde kat yüksekliği maksimum 15 olarak açıklanmıştı. Ofis ve konut alanlarının yer alacağı projenin 2022 değeri resmen dudak uçuklattı. 

Next Level İstanbul projesinin 2022 değeri ne kadar oldu? 

Next Level İstanbul projesinin net bugünkü değeri KDV hariç 6 milyar 851 milyon 999 bin 828 Türk Lirası, KDV dahil ise 8 milyar 85 milyon 359 bin 796 Türk Lirası olarak belirlendi. 

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketimizin aktifinde yer alan İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Ortaköy Mahallesi 1799 Ada 1 Parsel'de bulunan gayrimenkullerin değer tespitine yönelik Adım Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan rapor ekte yer almaktadır.

Değerleme raporu için tıklayın 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalesi 25 Ocak'ta! 

Referans Pendik geliyor! Kiler GYO ve Biskon Yapı'dan İller Bankası arazisine 513 konutluk yeni proje!

Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin değeri açıklandı! İşte dudak uçuklatan o rakam...