Yeni Projeler

Next Level İstanbul'da ön satışlar başladı! Yeni proje! 

Pasifik GYO tarafından hayata geçirilen Next Level İstanbul projesinde ön satışlar başladı. Next Level İstanbul projesi, Ortaköy'de yükseliyor. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...  Pasifik GYO tarafından İstanbul Ortaköy'de hayata geçirilen Next Level İstanbul projesinde ön satışlar başladı

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Beşiktaş Projesi Hakkında Bilgilendirme açıklaması yaptı. 

Pasifik GYO tarafından İstanbul Ortaköy'de hayata geçirilen Next Level İstanbul projesinde ön satışlar başladı.

İşte Pasifik GYO Next Level İstanbul projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Pasifik GYO imzasıyla inşa edilen Next Level İstanbul projesi, İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Ortaköy Mahallesi, 1799 Ada 1 parselde bulunuyor. Beşiktaş İlçesi’nin Nisbetiye Mahallesi’nde, semtin ana arterlerinden olan Büyükdere Caddesi’ne cepheli şekilde inşa edilen projenin arsası, 2 milyar 650 milyon lira teklif ile Pasifik GYO'nun olmuştu. 

Pasifik GYO, proje ile ilgili yaptığı son dakika açıklamasında, İstanbul'daki projelerde yılın ilk çeyreği itibariyle saha çalışmalarına başlandığı, satış hazırlıklarının tamamlandığı ve Nisan ayı itibarıyla ön satışlar ve bununla ilgili tahsilatların başladığı ifade edildi. 

Pasifik GYO'dna yapılan açıklamada, geçtiğimiz senenin aynı döneminde olduğu gibi ilk çeyrek itibariyle mevsimsel nedenlerin finansallar üzerindeki olumsuz etkileri görüldüğü aktarılarak, 2023 yılının şirket açısından İstanbul satışlarının da katkısıyla başarılı bir yıl olacağına inanıldığını belirtildi. 

Next Level İstanbul, 3 blok şeklinde yükseliyor ve projede bulunan A Blok 19 katlı, B blok 20 katlı, C blok ise 8 katlı olacak şekilde inşa ediliyor. 

Next Level İstanbul projesinde ofis ve konut alanları yer alacak. Zorlu Center'a yakın lokasyonuyla dikkatleri çeken  proje, eski Levent Jandarma Lojmanları arsasında hayata geçiriliyor. 

Projenin satılabilir alan büyüklüğü 61 bin 815 metrekare, ortak alan büyüklüğü 42 bin 94 metrekare, öngörülen toplam inşat alanı ise 103 bin 909 metrekare şeklinde açıklandı. 

Pasifik GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin İstanbul'da devam eden projelerinde ruhsat süreçlerinin tamamlandığına ilişkin kamuoyuna 27.01.2023 tarihinde bilgi verilmişti. Yılın ilk çeyreği itibariyle saha çalışmalarına başlanmış, satış hazırlıkları tamamlanmış ve Nisan ayı itibariyle ön satışlar ve buna ilişkin tahsilatlar başlamıştır.   
Geçen yılın aynı döneminde olduğu gibi ilk çeyrek itibariyle mevsimsel nedenlerin finansallar üzerindeki olumsuz etkileri görülmüştür. Ancak 2023 yılının Şirketimiz açısından İstanbul satışlarının da katkısıyla başarılı bir yıl olacağına inanıyoruz. 
Bu kapsamdaki gelişmeler oldukça yatırımcılarımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz. 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Web: https://www.pasifikgyo.com.tr/

Kozan Villaları teslimler 30 Eylül'de! 

Valentium Ispartakule ön talep topluyor! Yeni proje! 

DAP Çeşme ön talep topluyor! Yeni proje!

Emlak Konut GYO'dan Esenler'e 2 bin 84 konutluk yeni proje geliyor!