Ticari

Next Level Loft Ofis'te fiyatlar 1 milyon 100 bin TL'den başlıyor!

Pasifik İnşaat, Ankara’nın en hızlı gelişen aksı Söğütözü’nde başkentin ilk loft ofis projesi Next Level Loft Ofis ile iş dünyasını değiştirecek. Ofis fiyatları 1 milyon 100 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Pasifik İnşaat, Ankara’nın en hızlı gelişen aksı Söğütözü’nde başkentin ilk loft ofis projesi Next Level Loft Ofis ile iş dünyasını değiştirecek. Ankara’nın ofis, rezidans ve alışveriş merkezinden oluşan ilk karma kullanımlı projesi Next Level’ı hayata geçiren Pasifik İnşaat, yeni projesi Next Level Loft Ofis ile iş yaşamındaki tüm sınırları kaldırarak Ankara’da yeni bir ilke imza atacak. 


Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Ankara’nın ilk karma kullanımlı projesi Next Level’ın hemen yanı başında yükselmeye başlayan Next Level Loft Ofis ile Ankara iş yaşamına yepyeni bir boyut kazandıracaklarını söyledi. Pasifik İnşaat olarak ikinci projelerinde de Ankara’ya yeni bir ilk kazandırdıkları için gururlu olduklarını ifade eden Fatih Erdoğan, “Ankara’nın ilk karma kullanım projesi Next Level sadece Ankara’nın değil Türkiye’nin referans projesi olarak değerlendiriliyor. İkinci projemizde de yine fark yaratan bir işe imza atarak sektördeki yenilikçi ve öncü yapımızı, Ankara’nın ilk loft ofis projesi ile bir kez daha gösterdik” diye konuştu. 


Next Level Loft Ofis’in toplam 100 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirildiğini ifade eden Fatih Erdoğan, projenin 5 bin metrekarelik arsa alanı ve 40 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olduğunu söyledi. Fatih Erdoğan, Brigitte Weber Mimarlık tarafından tek blokta 28 kat olarak tasarlanan Next Level Loft Ofis’te büyüklükleri 198 ile 250 metrekare arasında değişen 70 ünitenin yer aldığını anlattı. Modern mimarisi, teknolojik altyapısı ve yaşam alanlarına derinlik ve ferahlık katan 7,40 metrelik kat yüksekliği ile Next Level Loft Ofis’in iş dünyasına farklı bir bakış getireceğini sözlerine ekleyen Fatih Erdoğan, şunları söyledi: 

http://www.nextlevel.com.tr/