28 / 04 / 2024

NG Kütahya Seramik Karabük'te şovrum açtı!

NG Kütahya Seramik Karabük'te şovrum açtı!

Batı Karadeniz'in en büyük seramik şovrumu Karabük'te açıldı. NG Kütahya Seramik Karabük'te şovrum açtı. NG Kütahya Seramik Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral açılışa katılanlara teşekkür etti.



Safranbolu ilçesinde NG Kütahya Seramik tarafından yapılan Batı Karadeniz'in en büyük seramik şovrumunun açılış töreninde konuşan Şahin, ülkenin seçimlerden geçtiğini, seçim yapılan ülkelerde yatırımcıların yatırımdan çekindiğini söyledi.


"Türkiye'nin içinde bulunduğu coğrafya son derece sorunlarla yüklü" diyen Şahin, "Komşularımız Irak'ta, Suriye'de olup bitenleri hepiniz yakinen takip ediyorsunuz. Bütün bu olumsuzluklara rağmen, Türkiye'de hamd olsun siyasi, ekonomik istikrar devam ediyor. Karabük, son yıllarda yakalanan bu siyasi ve ekonomik istikrarla her alanda önemli gelişmeler gösteriyor" ifadelsini kullandı.


NG Kütahya Seramik Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral da açılışa katılanlara teşekkür ederek, bölgede artarak hizmet vermeyi sürdüreceklerini kaydetti.


Şovrumun açılışını, Şahin ve Erkan ile Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan ve diğer protokol üyeleri gerçekleştirdi.


AA


Geri Dön