02 / 05 / 2024

NG Kütahya Seramik Kayseri'de açılıyor!

NG Kütahya Seramik Kayseri'de açılıyor!

NG Kütahya Seramik’in Kayseri’deki iş ortağı Kaşıkçı Yapı 16 Mayıs Cuma günü Kayseri’nin en büyük seramik Showroom’unu açıyor. NG Kütahya Seramik’in 2014 yılının en yeni tasarımları Kayseri’de açılacak showroom’da tüketicilerle buluşacak...




NG Kütahya Seramik’in Kayseri’deki iş ortağı Kaşıkçı Yapı 16 Mayıs Cuma günü Kayseri’nin en büyük seramik showroom’unu açıyor. Saat 16.00’da yapılacak açılış töreni NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Erkan Güral’ın katılımıyla gerçekleşecek. Konu ile ilgili olarak Kayseri’de düzenlenen basın toplantısında konuşan Güral, NG Kütahya Seramik’in vizyonunun Türkiye’den gerçek anlamda bir dünya markası çıkarmak olduğunu belirterek, “Seramik sektöründe İspanya ve İtalya çok önemli ülkeler. Biz İspanya’yı yakaladık, şimdi sırada İtalya var” dedi.


Seramik sektörünün öncü markası NG Kütahya Seramik, yarattığı yepyeni koleksiyonlarla sadece evlerin değil, alışveriş merkezleri, okullar, sağlık merkezleri, oteller ve daha pek çok tesisin iç ve dış mekanlarına güzellik taşımaya devam ediyor. NG Kütahya Seramik’in 2014 yılının en yeni tasarımları Kayseri’de açılacak showroom’da tüketicilerle buluşacak.


NG Kütahya Seramik’in Kayseri’deki iş ortağı Kaşıkçı Yapı Malzemeleri, Kayseri’nin en büyük seramik showroom’unun kapılarını 16 Mayıs Nisan Cuma günü saat 16.00’da açıyor. 


Açılış öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, NG Kütahya Seramik’in kendi alanında dünyanın en büyük markası olmaya giden yolda hızla ilerlediğini söyledi. Yurt içinde ve yurtdışında çok önemli adımlar attıklarını ifade eden Güral, “Avrupa’da seramik üretiminde İtalya ve İspanya’nın ardından gelen Türkiye’nin ihracatta İspanya’nın tahtını salladığını görüyoruz. Şimdi sırada İtalya var. Katma değeri son derece yüksek bir sektör olan seramik sektörü, kendi dinamikleri ve hammaddeleri ile üretim yapmasından dolayı cari açık meselemize destek veren önemli sektörlerden biridir. Bu nedenle NG Kütahya Seramik olarak biz de ihracatı çok önemsiyor, hedeflerimizi de bu doğrultuda belirliyoruz. 


Gerek üretim kapasitesi, gerekse nitelikli ürünler üretmenin yanı sıra en değerli marka olma vizyonumuzu arttırarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.


Toplantıda konuşan Kaşıkçı Yapı Malzemeleri Yönetim Kurulu Başkanı Tayyar Fevzi Kaşıkçı ise şunları ekledi: “Bugünün ticaret anlayışı 20 yıl önceki mal alma ve satma mantığından çok uzakta. O yıllarda ürünü tedarik etmek satış için yeterliydi. Firmalar sadece bir ticarethaneydi. Bugün gelinen noktada ticarethane mantığı tamamı ile müşteri endeksli bir hizmet sektörü anlayışına dönüştü. Satış sonrası hizmet ve müşteri memnuniyeti ön plana çıktı. Bunların doğal bir sonucu olarak bu tür showroomlar doğdu. NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Erkan Güral ve kıymetli çalışma arkadaşları sayesinde şehrimize ve bölge halkımıza böyle bir showroom’u kazandırmış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Ümit ediyoruz ki halkımız da bu showroom’a hak ettiği değeri takdirleri ile verecektir.”


Özel tasarım farklı mimari


1500 metrekare büyüklüğündeki showroom’da mekanlarda seramik kullanımı ürün örnekleriyle sunuluyor. Şömineden terasa, bahçeden yatak odasına ve oyun parkına kadar 52 ayrı mekân canlandırılarak NG Kütahya Seramik’in ürünleriyle nasıl tasarımlar yapılabileceği gösteriliyor. Modern mimarisiyle dikkat çeken showroom Kayserililere keyifli bir alışveriş deneyimi vaat ediyor.


Adres: Kocasinan Bulvarı Oto Galericiler Sitesi Karşısı No:425 Kocasinan, Kayseri


Geri Dön