10 / 05 / 2024

Nidakule Göztepe 'nin ofislerinin metrekaresi aylık 25 dolara!

Nidakule Göztepe 'nin ofislerinin metrekaresi aylık 25 dolara!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidakule Göztepe

Satış sürecinin tamamlandığı Nida Kule projesinin ofis birimlerinde aylık kiralama bedeli metrekare birim bazlı olarak 25 dolardan başlıyor...




Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nida Office Tower projesi Göztepe’de yer alıyor. Tek blok halinde yükselen Nida Kule projesi 32 kattan meydan geliyor. 47 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Göztepe Nida Kule 'nin  arsa alanı ise 10 bin 813 metrekare olarak belirlendi. 


Satış sürecinin tamamlandığı Tahincioğlu Nida Kule projesinde kiralamalar devam ediyor. Kiralama işlemlerinin Kuzeybatı Gayrimenkul tarafından yürütüldüğü Nidakule ‘nin ofislerinde metrekare birim kiralama bedeli aylık 25 ile 30 dolar arasında değişim gösteriyor.  Teslimleri 2013'ün ilk çeyreğinde yapılacak olan  Nida Office Tower projesinde 29 bin metrekarelik alan kiralamaya sunuldu.


Nidakule Göztepe nin ofislerinin metrekaresi aylık 25 dolara!


D100 Karayolu Göztepe Kavşağı üzerindeki konumu ile dikkat çeken  Nidakule Göztepe  projesi ofis sahiplerine fuaye alanı, masaj, kuaför, bisiklet parkı, restoran, kafeterya, spor salonu, toplantı odaları ve kuru temizleme gibi olanaklar sunuyor. Projede aynı zamanda 3 bin metrekarelik yeşil alan mevcut.




0212 325 28 00

http://www.nidakulegoztepe.com/

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön