03 / 05 / 2024

Nidapark Seyrantepe adres!

Nidapark Seyrantepe adres!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Seyrantepe

Nidapark Seyrantepe adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Daire fiyatlarının 621 bin TL'den başladığı projede toplam 368 tane daireye yer veriliyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.



Nidapark Seyrantepe adres bilgisini vermeden önce projeden bahsedelim.  Tahincioğlu Gayrimenkul  imzası ile inşa edilen projede satışlar devam ediyor. 


89 bin 171 metrekare alan üzerinde yükselen  Nidapark Seyrantepe  projesinde teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Projede daireler 621 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği Nidapark Seyrantepe'de çocuk oyun alanları, çok amaçlı salon, otopark, kafeterya, fitness center, açık ve kapalı yüzme havuzu mevcut. 


Nidapark Seyrantepe adres bilgisi kapsamında Türk Telekom Arena Stadı'na 650 metre, Celalettin Buluğ İlköğretim Okulu'na 200 metre mesafede hayata geçiriliyor. 


Nidapark Seyrantepe projesinde yer alan dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn ediliyor.


Toplam 368 adet daireden meydana gelen Nidapark Seyrantepe projesindeki dairelerin büyüklükleri 79 metrekare ile 349 metrekare arasında değişiyor. 


Nidapark Seyrantepe adres

Adres: Huzur Mah. İmam Çeşme Cad No:6 34418 Seyrantepe SARIYER /  İstanbul 


Nidapark Seyrantepe iletişim

Telefon: 444 4 846

Web Adresi: tahincioglu.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön