05 / 05 / 2024

Niğde Kemerhisar'da TOKİ kuraları çekildi!

Niğde Kemerhisar'da TOKİ kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Niğde'nin Kemerhisar Beldesinde yaptırılan 165 konut, kura çekimiyle sahiplerini buldu. Konutlar için başvuran 165 kişi ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşadı.



Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Niğde'nin Kemerhisar Beldesinde yaptırılan 165 konut, kura çekimiyle sahiplerini buldu. 


Kemerhisar Belediye Başkanı Beytullah Kiraza, Tepe Mahallesinde gerçekleştirilen kura töreninde yaptığı konuşmada, İç Anadolu'nun en başarılı şantiyesi seçilen, 10 ayda yapılan konutları Kemerhisar halkına kazandıran  TOKİ  Başkanlığına ve emeği geçenlere teşekkür etti. 


Beldenin geliştiğini ve Niğde'nin parlayan yıldızı olma yolunda ilerlediğini belirten Kiraza, "Henüz 15 ay öncesinde 8 bin lira olan yaklaşık 500 metrekare bir arsa bugün 20 bin liranın üzerindedir. Yani Kemerhisar'ın teminat değeri yükseliyor, ilgi odağı oluyor. Şu anda da 360 konutluk yeni bir proje başlatıldı ve üçüncü katları da çıktı. Önümüzdeki yıllarda da o konutların kura çekilişini yapacağız. Hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu. Konutlar için başvuran 165 kişi de ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşadı. 


Zafer


Geri Dön