27 / 04 / 2024

Nihat Zeybekci İzmir projelerini 4 Şubat'ta açıklayacak!

Nihat Zeybekci İzmir projelerini 4 Şubat'ta açıklayacak!

AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci'nin İzmir için günlerdir üzerinde çalıştığı dev projeleri 4 Şubat Pazartesi günü açıklanacak.



AK Parti’nin  İzmir  Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, İzmir için hayata geçirmeyi planladığı dev projelerini 10 ana başlık ve alt maddelerle, 4 Şubat Pazartesi günü açıklayacak. 

Yeni Asır Gazetesi'nde yer alan habere göre, 5 Ocak’ta AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak kamuoyuna açıklanan eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, yerel seçim çalışmalarına devam ediyor. Meydanlarda vatandaşlarda bir araya gelen Zeybekci, İzmirlilerin sorunlarını dinliyor.

Seçim çalışmaları sürerken, Zeybekci’nin İzmir için projelerinin neler olacağı ise merak ediliyor. İzmir’i kalkındıracak hizmetlerin üzerinde çalışan Zeybekci, dev projelerini ise 4 Şubat Pazartesi günü açıklayacak.

10 ana başlık altında yer alan projeleri alt başlıklarla da detaylandıracak Zeybekci, İzmir’i kalkındıracak büyük projelere başlayacak. Zeybekci'nin projelerinde ulaşım, altyapı, turizm, kentsel dönüşüm, istihdam, bilim ve teknoloji, lojistik, kongre ve fuarcılık, körfez gibi bir çok maddenin yanı sıra çocuklar, gençler ve kadınlara yönelik de önemli projeler bulunuyor.


Geri Dön