18 / 05 / 2024

Nikomedya İnşaat mobilya sektörüne girdi!

Nikomedya İnşaat mobilya sektörüne girdi!

Ev mobilyası alanında Prime Deco mağazasıyla faaliyet göstermeye başlayan Nikomedya İnşaat’ın yeni mağazasının açılış kurdelesini, mağazada çalışacak işçiler kesti.




2009 yılında kurulduğundan bu yana inşaat sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Nikomedya İnşaat, Prime Deco adıyla mobilya sektörüne giriş yaptı. Erhan Akpınar ile Yeşim Akpınar’ın sahibi olduğu mağazanın açılışına CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Yolcubal, CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, CHP İzmit İlçe Başkan Adayı Hakan Tanta, eski CHP İl Başkanı Cihat Altunyuva ve Akpınar ailesinin yakınları katılım gösterdi.



İDDİALI BİR GİRİŞ YAPTI


Şahabettin Bilgisu Caddesi No:74 adresinde hizmet verecek olan mağazada İç Mimar Müge Çetinkaya ve İç Mimar Mustafa Taşdöğen hizmet verecek. Sıra dışı mutfak ve banyo dekorasyonları ile ön plana çıkan Prime Deco, ayrıca ev içerisindeki her çeşit tadilat konusunda da hizmet verecek. Prime Deco’nun mağazasında 4, atölyesinde ise 13 kişi istihdam ediliyor. İki katlı olan ve 360 metrekare alana sahip mağazada dekorasyon örneklerini görmek de mümkün. Tüysüzler ve Yenikent mahallelerinde yedi büyük site projesine imza atan Nikomedya İnşaat, ev dekorasyonu alanına da iddialı bir giriş yaptı.



Geri Dön