29 / 04 / 2024

Nilüfer Ortanca Parkı açıldı!

Nilüfer Ortanca Parkı açıldı!

hsaniye Mahallesi’ndeki 5 bin 600 metrekarelik alanda yapılan Ortanca Parkı ve Koşu Yolu hizmete açıldı. İhsaniye Mahallesi’ne nefes aldıracak parkın açılışına Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de katıldı




Nilüfer Belediyesi'nin İhsaniye Mahallesi’nde 5 bin 600 metrekarelik alanda hayata geçirdiği Ortanca Parkı ve Koşu Yolu hizmete açıldı. Daha önce 2 bin 200 metre kare olan park, eklenen yeni alanla birlikte yepyeni bir çehreyle Nilüfer’e kazandırıldı. Basket sahası ve daha önce bulunan oyun grupları, yürüyüş yolu revize edilen Ortanca Parkı, yapılan ilave alanla 5 bin 600 metre kare toplam alana ulaşarak kent içinde nefes alınacak bir mekân oldu.


Farklı bir temayla yapılan park iki farklı yürüyüş yolu ile de dikkat çekiyor. Parkın bir diğer özelliği de aydınlatmasının güneş enerjisiyle yapılması. Parka yerleştirilen paneller aracılığıyla gece aydınlatması güneş enerjisiyle yapılacak.

İhsaniye Mahallesi’ne nefes aldıracak parkın açılışına Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, başkan yardımcıları, daire amirleri, İhsaniye Mahalle Komitesi üyeleri ile çok sayıda mahalle halkı katıldı. Mahalle Muhtarı Selami Cengiz, Mahalle Komitesi Başkan Yardımcısı Abdullah İlhan’ın açılış konuşmasının ardından Başkan Bozbey söz aldı.

 

Nilüfer Belediyesi


Geri Dön