29 / 04 / 2024

Nilüfer'de dönüşüm mağdurlarının sorunları çözülecek!

Nilüfer'de dönüşüm mağdurlarının sorunları çözülecek!

CHP'nin Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, Nilüfer'de kentsel dönüşüm mağdurlarının sorunlarının çözüleceğini açıkladı. 



CHP'nin Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, propaganda dönemi başladığında planladıkları projeleri kamuoyu ile paylaşacaklarını açıkladı. 

Olay Gazetesi'nden Hatice Dal'ın haberine göre, seçim sonrasında Bursa halkının kazanması temennisinde bulunan Erdem, tüm parti adaylarına başarılar diledi. 

Nilüfer için birincil önceliklerinin yeşil alan olduğunu söyleyen Erdem, “Bursa'da en fazla yeşil alan Nilüfer'de. Ancak bu bizim için yeterli değil insanların huzurlu bir şekilde vakit geçirecekleri daha fazla alan sunmayı amaçlıyoruz” diye konuştu. 

Nilüferlilere bu zamana kadar sunulan güzelliklere yenilerini ekleyeceklerini söyleyen Erdem, “İnsan odaklı yaptığımız çalışmalara hız kesmeden devam edeceğiz.Yaşanabilir Nilüfer'in devamını getirmek için projeler geliştireceğiz” ifadelerini kullandı. 

Nilüfer'deki kentsel dönüşüm mağduları ile ilgili açıklamalarda bulunan Erdem, “Konuyla alakalı yetki Büyükşehir de ancak biz Nilüfer Belediye olarak mağdurların sorunlarının çözümü noktasında destek olacağız ve elimizi taşın altına koyacağız” dedi.


Geri Dön