15 / 05 / 2024

Nişantaşı Koru'da sınırlı sayıda hemen teslim daireler satışta!

Nişantaşı Koru'da sınırlı sayıda hemen teslim daireler satışta!

Dap Gayrimenkul'un 160 konutluk projesi Nişantaşı Koru'da sınırlı sayıda hemen teslim daireler satışa sunuldu. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve Dap Gayrimenkul Geliştirme imzasıyla hayata geçirilen Nişantaşı Koru projesinde ınırlı sayıda hemen teslim daireler satışaçıkarıldı. 

İstanbul ili, Şişli ilçesi, Teşvikiye Mahallesi, 405 ada 110, 111 ve 112 parsellerde, 13 bin 725,87 metrekare büyüklüğe sahip arsada hayata geçirilen Nişantaşı Koru projesinde, ferah balkonlu geniş daireler yer alıyor. 

Sonsuzluk havuzuyla dikkat çeken Bahçe Villa ve Teras Villa olarak tasarlanan proje, İstanbul'un merkezinde 160 konutluk bir yaşam alanı sunuyor.

Nişantaşı Koru da sınırlı sayıda hemen teslim daireler satışta!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Nişantaşı’da sadece Türkiye’de değil dünyada da parmakla işaret edilecek bir proje hayata geçirdiklerinin altını çizdi. 

Bu projeyle iki kıtayı birbirine bağlayan dünya başkenti İstanbul’un gözbebeği Nişantaşı’nda, 50 sene geçse bile değerine değer katacak bir eser inşa ettiklerini belirten Ziya Yılmaz, "Dünyadan ve Avrupa’dan toplam 10 ödül alan Nişantaşı Koru, European Property Awards’tan aldığı ‘Dünyanın En İyi Proje Geliştirme Pazarlama’ ödülüyle, dünya birinciliğini Nişantaşı’na kazandırdı" ifadelerini kullandı. 

Yılmaz, teslimlerin başladığı projedeki özel daireler ile konut sahiplerine şehrin merkezinde ve evlerinin konforunda bir havuz keyfi eşliğinde eşsiz Boğaz, koru ve Nişantaşı manzarasının tadını doyasıya çıkarma imkanı sunulduğunu dile getirdi. 

Nişantaşı Koru da sınırlı sayıda hemen teslim daireler satışta!

Nişantaşı Koru projesinde yer alan blokların kat yüksekliği 5 ila 10 kat arasında sınırlandırıldı. Proje, Ihlamur Kasrı’nın yanı sıra, Amerikan Hastanesi, Nişantaşı ve çevresindeki 100’e yakın hastane ve polikliniğe yakın lokasyonda yükseliyor. 

Ayrıca, söz konusu projede 60 bin metrekare büyüklüğünde bir koru alanı da yer alıyor. 

Emlak Konut GYO tarafından geçtiğimiz seneye ilişkin yayımlanan değerleme raporuna göre, Nişantaşı Koru projesinin 2023 yıl sonu itibarıyla değeri 7 milyar 82 milyon 356 bin 905 lira olarak belirlendi. 

Kırımlı Cadde'nin lansmanı yapıldı! Yeni proje! 

İçerenköy Carrefour arazisinde başlatılan 1.402 konutluk yeni projede kapalı satış başladı!

Envoy Beykoz'un ilk etabı Envoy Vadi yakında satışta! Yeni proje!


 


Geri Dön