Konut

Nissa O2 Residence Evleri Bahçeşehir'de 480 bin TL!

Nissa O2 Residence, gerçek ve işlevsel “Çift Cephe” teknolojisi ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor. Bahçeşehir’de 134 metre yüksekliğiyle dikkatleri üzerine çeken Nissa O2 Residence, konut sahiplerine 37. katta bile pencere açma lüksünü yaşatıyor...

Nissa O2 Residence, gerçek ve işlevsel “Çift Cephe” teknolojisi ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor. Bahçeşehir’de 134 metre yüksekliğiyle dikkatleri üzerine toplayan Nissa O2 Residence, konut sahiplerine 37. katta bile pencere açma lüksünü yaşatıyor.


İnşaat sektöründe bir ilki gerçekleştiren Nissa İnşaat, gerçek çift cephe teknolojisini Nissa O2 Residence’da uyguladı. Çift cephe sitemi; daire cephelerinin 2 metre dışında beton kirişler önünde uygulanan ikinci bir cam cephe ile sağlanıyor. Tavandan yere kadar komple cam cephe olarak tasarlanan sistemde, kesintisiz gün ışığı ile aydınlık bir ortam yaratılıyor. Girişten itibaren tüm katlarda açılabilen camlar sayesinde, konut sahipleri her katta 24 saat oksijen dolu, sağlıklı nefes alma şansı elde ediyor.


www.nissaO2residence.com internet adresinden ulaşmak mümkün.