Otomobil

Nissan Qashqai e-Power ile Ariya'nın lansmanı yapıldı! İşte Türkiye'ye gelecekleri tarih! 

Nissan'ın, Stockholm'de lansmanını gerçekleştirdiği Qashqai e-POWER'ın Türkiye pazarına 2022'nin son çeyreğinde, Ariya'nın ise 2023'ün ikinci yarısında katılması öngörülüyor. İşte iki aracın yeni özellikleri... Qashqai e-POWER’ın Türkiye pazarına bu senenin son çeyreğinde, Ariya’nın 2023'ün sonlarında gelmesi bekleniyor

Nissan, tamamen yeni e-POWER teknolojisi ile tasarlanmış olan ve elektrikli modeli Ariya’nın global lansmanını Stockholm'de yaptı. Qashqai e-POWER’ın Türkiye pazarına bu senenin son çeyreğinde, Ariya’nın 2023'ün sonlarında gelmesi bekleniyor. 

Nissan Crossover Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdürü Nicolas Tschann, senenin son çeyhreğinde Türkiye'de satışa sunulacak olan Qashqai e-POWER'ın pazarda hem hibrit hem de içten yanmalı motora sahip araç satışlarından pay sahibi olabileceğine dikkat çekti. 

İşte Nissan Qashqai e-Power ile Ariya'nın özellikleri...


 

e-POWER sistemi, değişken sıkıştırma oranlı 1,5 litrelik üç silindirli turbo şarjlı 156 hp benzinli motorla sunuluyor ve 140 kW güç üreten elektrik motoru ile tamamlanan yüksek çıkışlı bir bataryaya sahip.  e-POWER, sürücülerin geleneksel hibrit otomobillerde karşılaştıkları eksiklikleri tamamen ortadan kaldırıyor ve  zevkli, zahmetsiz ve sorunsuz sürüş deneyimini, dışarıdan şarj etmeye gerek olmadan sağlıyor. 

Yeni Qashqai e-POWER, "e-Pedal Step" isminde  yeni bir tek pedal sürüş deneyimiyle beraber sürücülerle buluşuyor. Sürücünün ayağını gaz ve fren arasında dur-kalk şeklinde sık sık hareket ettirdiği ve şehir içi sürüşlerde tekrarlayan stres yükünü sona erdirmek amacıyla üretilen  e-Pedal Step, sürücülerin yalnızca gaz pedalını kullanarak hızlanmasına ve fren yapabilmesine imkan sunuyor. e-POWER sistemi geleneksel benzinli motorlara göre daha düşük yakıt tüketimi ve karbondioksit emisyonu değerlerine sahip oluşuyla dikkat çekiyor. Yavaşlama ve frenleme anında geri kazanılan kinetik enerji, verimliliğin optimize edilmesi için yeniden kullanılmak üzere bataryaya yönlendiriliyor.

Japon DNA’sı ile elektrikli SUV’un buluşması: Nissan Ariya 

Toplantıda verilen bilgilere göre, Nissan'ın Japon DNA'sını bünyesinde barındıran Ariya, çarpıcı dış ve iç tasarımı, Nissan'ın estetik ile işlevselliği buluşturan ve lüks, açık bir atmosfer oluşturan  Japon Fütürizm felsefesini somutlaştırarak elektrikli SUV’u yeniden nitelendiriyor.

Tasarımında incelik ve konforun ön planda olduğu Ariya'nın iç mekanı, kendi segmentinde en geniş kabin hacmiyle geniş yaşam alanı sunuyor. Ariya'nın tasarımı, Zero Gravity havalandırmalı koltuklar ve örnek teşkil eden diz mesafesinden panoramik açılır tavana ve elektrikli ayarlanabilir orta konsola kadar pek çok özelliğiyle dikkatleri çekiyor. 

Nissan'ın sürüş keyfine ve heyecan verici mirasına sadık olan Ariya, benzersiz performans sağlamak amacıyla optimize edildi. Ariya, yüzde 100 elektrikli güç aktarma sistemiyle akıcı, anında tork ve güçlü hızlanmayla sessiz ve duyarlı bir sürüş deneyimi yaşıyor. Üç farklı versiyonla tasarlanan Ariya, 2WD 63 kWh, 2WD 87 kWh, e-4ORCE AWD 87 kWh ve 530 kilometreye kadar menzilli seçenekleriyle farklı müşteri gereksinimlerini giderecek. 

Nissan’da sıfır faiz kampanyası başladı! İşte Qashqai, Juke ve Micra fiyat listesi 1 Temmuz 2022!

Nissan Micra'da 0.99 faiz fırsatı şimdi başladı! Sakın kaçırmayın! İşte 6 Haziran 2022 fiyat listesi...

Nissan Qashqai'de yüzde 0.99 faiz kampanyası şimdi başladı! Sakın kaçırmayın! 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

Nissan Juke'ta Haziran kampanyası başladı! Nissan Juke fiyatları ne kadar? İşte 14 Haziran 2022 fiyat listesi!