Otomobil

Nissan’dan görülmemiş indirim! Araçlar kapış kapış gidecek! Sadece bu modellere özgü 70 bin TL’lik indirim!

Nissan'dan Şubat 2023’te duyulmamış indirimler geldi. Araçlarda 70.000 TL’ye kadar varan indirimler yapılacak. İşte detaylar!Araçlarda 70000 TL'ye varan indirimler söz konusu

Nissan'dan inanılmaz indirimler kapıda. Araçlarda 70000 TL'ye varan indirimler söz konusu. Bu adım ile beraber Nissan satışlarında patlama yaşanması bekleniyor.

İşte haberin detayları...

Nissan, 2023 yılı Şubat ayında 70.000 TL'lik indirim kampanyası başlatarak otomobil alıcılarının araba fiyatları açısından rahatlaması amaçlanıyor.

NİSSAN'DAN YÜKSEK İNDİRİMLER: 70.000 TL'YE KADAR ÖTV İLE ARAÇ FİYATLARI DÜŞÜYOR!

Nissan'ın 2023 Şubat ayına özel bombası ortaya çıktı. Juke, Micra, X-Trail ve Qashqai modellerine 70.000 TL'lik indirim uygulanması ile alıcılar istedikleri araç fiyatlarına kavuştu. Geçen yıl araba fiyatlarında yaşanan ani yükselmelerden dolayı alıcılar satın almaktan uzak durmuştu. Yeni ÖTV kuralları ile araba fiyatlarında düşüş yaşanmasından sonra otomobil alıcıları rahatladı.

NİSSAN BOMBA İNDİRİME GİTTİ!

Otomobil markasının indirim haberlerinden sonra Nissan da bazı haberler açıklamaya başladı. Pek çok araç üreticisi gibi Nissan da bu yıl araba fiyatlarında indirim yapma kararı aldıklarını duyurdu. 70 bin TL'lik indirim uygulaması araba alma arzusu olan kişileri sevindirdi. ÖTV ve düşük araç fiyatları sayesinde alıcılar rahatladı ve araba alma isteği arttı. 2023 yılında araba almak isteyenlerin merakla beklediği indirim haberleri de gün yüzüne çıkmaya başladı. Nissan tarafından gerçekleştirilen bu indirim kampanyası otomobil alıcılarının her kesiminden oldukça ilgi gördü. Markanın araçları, Tekna, Skypack ve Platinum Premium seçenekleri ile sunulmaktadır. Bu konuya örnek verirsek, Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 158PS X-Tronic CVT Tekna 1.005.000 TL, Nissan X-Trail 1.5 DIG-T 163PS X-Tronic CVT Platinum Premium 1.617.500 TL ve Nissan Micra 1.0 DIG-T 115PS DCT Platinum Perso 927.600 TL gibi seçenekler mevcut. Nissan'ın bu kampanya ile araba alıcılarına sunmuş olduğu avantajların arasında, müşterilerin rahatlıkla araç satın almasının dışında kaliteli ve yenilikçi teknolojileri de tatmin edici bir şekilde kullanmaları yer alıyor. Bu indirim uygulamasından sonra Nissan satışlarında artış beklenmektedir. Müşterilerin her kesiminden bu kampanya büyük ilgi gördü.

Bu yöntemleri uygulayanların borçları sıfırlanıyor! Bilmeyen çok pişman olacak!

2023 okullar 13 Şubata kadar tatil mi? 7 Şubat İstanbul, Ankara ve İzmir’de okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi?