29 / 04 / 2024

Nissan'dan yeni geniş ailelere özel olarak tasarlanmış 7 koltuklu Nissan X-Trail Türkiye’de...

Nissan'dan yeni geniş ailelere özel olarak tasarlanmış 7 koltuklu Nissan X-Trail Türkiye’de...

2023 Yılın Otomobili ünvanına sahip olan Nissan X-Trail e-POWER, 7 koltuklu seçeneği ile şehir içi ve arazi şartlarında geniş ailelerin tüm ihtiyaçlarını karşılayan yapısı ile dört dörtlük bir performans sunmakta. İşte haberin ayrıntıları...



Nissan, geniş ailelere göre yeni bir model tasarladı. Buna göre, piyasaya sunulduğu 2001’den bugüne kadar 7 milyon adede yakın satılan Nissan X-Trail dünyanın en popüler aile araçlarından biri. Nissan X-Trail, sezgisel teknolojisi ile SUV stiline ek olarak esnek kullanım ve dört tekerlekten çekiş özelliklerine sahip olan gelişmiş bir güç teknolojisi ile aktarma organına sahip bir araç.

Yeni nesil X-Trail'in sunduğu dinamik performansın tadını gelişmiş elektrikli dört tekerlekten çekiş güç aktarma organı ile hem şehir içi hem şehir dışı toprak yollarda maksimum konforlu bir şekilde yaşayabilirsiniz.

YILIN OTOMOBİLİ ÜNVANINA SAHİP

“Türkiye’de Yılın Otomobili” ünvanına sahip Nissan X-Trail, sunduğu off-road kabiliyeti ve çekiş gücü ile 4x4 araçlar arasındaki rekabette ön plana çıkmaktadır. Buna göre, üstün yol tutuşu ile beraber yol darbelerindeki emişiyle sağladığı benzersiz konfor sayesinde yüksek gücü benzersiz performansla birleştiriyor. 

Elektrikli bir SUV özelliklerine sahip yeni Nissan X-Trail e-POWER teknolojisiyle dışarıdan şarj etmeye gerek kalmadan en ıssız orman yollarından, şehirler arası mesafelerde şarja gerek duymadan sessizlik ve gücü bir arada sunuyor. Yedi koltuklu Nissan X-Trail, ailece çıkılacak pikniklerden, kış sporları için hem malzemelerinizi hem de ailenizi güvenle ve rahatlıkla her koşulda eşlik edecek güçlü bir yol arkadaşı olarak karşımıza çıkıyor.

dunya.com'da yer alan habere göre; Nissan X-Trail’in sahip olduğu e-POWER sistemi sayesinde de günlük sürüşü hem keyifli hem de verimli hale getirerek elektrifikasyona benzersiz bir yaklaşım getiriyor. Daha duyarlı, daha verimli ve sessiz bir sürüş için benzersiz bir elektrikli güç aktarma sistemi oluşturan e-POWER, dışarıdan şarj etmeye gerek kalmadan elektrikli sürüş deneyimi sunuyor. X-Trail'de de yer alan e-POWER sistemi sayesinde yüksek çıkışlı bir batarya, jeneratör ünitesi, invertör ve 150 kW ön elektrik motoru ile en zorlu koşullarda bile benzersiz bir güç ve konfor sağlıyor. Bu kapsamda tüm yolcuların zorlu arazide bile yumuşaklık ve konfor hissiyatını en yüksek seviyeye çıkarmaktadır.

Nissan dan yeni geniş ailelere özel olarak tasarlanmış 7 koltuklu Nissan X-Trail Türkiye’de...

Buna göre, e-4ORCE tüm tekerlerden çekiş teknolojisi ile mükemmele çok yakın yakın ağırlık dağılımı ile dengeli bir sürüş imkanı da sunmakta.

Öte yandan, hassas tork dağılımı sayesinde hızlanma, frenleme ve viraj manevralarından etkilenmeden dengeli bir yolculuk yapmanıza olanak sağlamaktadır. Hafta sonları şehir dışında kampa gitmek isteyenler içinde kışın kayak malzemelerini rahatlıkla taşıyabilecekleri Nissan X-Trail’de 7 kişilik seyahatlerde 485 litre bagaj hacmi veya 1298 litre bagaj hacmi sunulmaktadır.

Nissan Juke modelinde tam 50 bin TL’lik indirim kampanyası! Juke modelinin indirimli fiyatları ne kadar?

Nissan Qashqai’ye tam 45 bin TL ağustos zammı geldi! Qashqai’nin yeni fiyatı resmen dudak uçuklattı!

Nissan’dan Qashqai’ye akıllara zarar zam geldi! En düşük Qashqai tam bu kadar oldu!

Nissan’dan büyük iddia: Türkiye otomotivde İspanya'yı geçebilir!

 


Geri Dön