Kim Kimdir?

Niv Garih kimdir?

Niv Garih kimdir? Niv Garih’in mesleği nedir? Niv Garih nereden mezundur? İşte detaylar!Ş

ALARKO CARRIER SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Niv Garih kimdir? Niv Garih önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Niv Garih’in biyografik bilgisi...

NİV GARİH KİMDİR?

Niv Garih 1981 yılında dünyaya gelmiştir.

NİV GARİH HANGİ ÜNİVERSİTEDEN MEZUNDUR? NİV GARİH EĞİTİMLERİ!

 Niv Garih, 2006 yılında New York Üniversitesine gitmiştir. Stern İşletme Okulu’nun Finans ve Uluslararası İşletme Bölümü’nden yüksek bir derece ile yani takdir derecesi ile mezun olmuştur.

NİV GARİH İŞ HAYATI!

Niv Garih, 2006 ile 2008 yılları arasında New York eyaletinde dünyaca ünlü JP Morgan’da yatırım bankacılığı yapmıştır. 2008 yılında ise Türkiye’ye dönüp, bir yıl kadar bir finans kurumunda çalışmıştır. Daha sonra ise 2009 yılında Alarko Holding bünyesi altında iş geliştirme uzmanı ve müdür yardımcısı görevlerini üstelenmiştir.

2013 yılından bu zamana kadar ise yatırımcı ilişkilerinin başına geçmiştir. Toplam olarak Alarko’nun pek çok çeşitli kademelerinde 8 yıldır hizmet vermektedir.

NİV GARİH BİLDİĞİ DİLLER NELERDİR?

Niv Garih, bildği diller arasında İngilizce, İbranice ve aynı zamanda Fransızca bulunmaktadır.

NİV GARİH EVLİ Mİ BEKAR MI?

Niv Garih evlidir. Niv Garih, Haziran 2013 yılında Romina Hakko ile evlenmiştir. Çiftin mutlu bir evlilikleri vardır. Bu mutlu evlilikleri Mayıs 2015 yılında dünyaya gelen kızları Alaia ve Eylül 2019'da doğan kızları Gaia ile iyice perçinlemişti.

İşte NİV GARİH ile yapılan bir röportajdan alıntı;

Ben çok küçük yaştan itibaren yurtdışında yaşıyordum. Kültürünü çok iyi bilmediğim bir yere geldiğim için de kendime öyle bir zirve hedefi koymadım. Ancak mücadeleci bir ruha sahibimdir. Bundan dolayı da eninde sonunda bir zirveye ulaşma hedefim tabi ki vardı. İnsanın başka biriyle yarışması yerine kendi zirvesini meydana getirip, oraya ulaşması gerekmektedir. Öncelikli hedef olarak buranın kültürüne alışmam gerektiğini hedef olarak belirlemiştim. Sosyal hayat, iş hayatı insanın dengesini oluşturuyor. İster iş hayatımda ve isterse de sosyal hayatımda denge kurmam gerekiyordu, bu benim için çok önemli bir konudur.