Genel

NMerkez'de kampanya! 27 Nisan'ı bekleyin!

Özyurtlar, NMerkez için çok cazip bir kampanya başlatacak. Özyurtlar'ın 21. yılı için başlayacak olan kampanyanın tarihi 27 Nisan olarak açıklandı. Özyurtlar İnşaat tarafından Esenyurtta inşa edilen ve Aralık ayında satışa sunulan Nmerkez projesinde 962 k

Özyurtlar İnşaat, NMerkez projesi için çok cazip bir kampanya başlatacak. Özyurtlar'ın 21. yılı için başlayacak olan kampanyanın tarihi 27 Nisan olarak açıklandı. Özyurtlar İnşaat tarafından Esenyurtta inşa edilen Nmerkez projesi 2010 yılı Aralık ayında satışa çıktı. Özyurtlar İnşaat'ta kampanya için düğmeye basıldı. Şirket '27 Nisan'ı bekleyin' sloganıyla merak uyandırıyor.

Özyurtlar İnşaat 21'inci yılını planladığı dev kampanyayla kutlayacak. 27 Nisan'da başlayacak kampanya kapsamında Nmerkez projesinde çok uygun fiyat avantajları ve ödeme koşulları sunulacak.

Nmerkez projesinin 2012 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.2 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen  N Merkez projesi 962 konut ile 173 mağaza ve dükkandan meydana geliyor.Nmerkez projesi ise 24 katlı 6 bloktan oluşuyor.

www.ozyurtlar.com

 0212 444 4 027

http://www.nmerkez.com/Default.aspx
Nagihan Arat/Emlakkulisi.com