28 / 04 / 2024

No.3 Projesi'nin lasmanı 13 Aralık'ta!

 No.3 Projesi'nin lasmanı 13 Aralık'ta!

Şimdiye kadar 6 bin kişiyi konut sahibi yapan, İnşaat sektöründeki 49 yıllık tecrübesi olan Zabıtçı İnşaat, 13 Aralık'ta Yeni Mercedes CLS ile birlikte No.3'ün lansmanını yapacak.




İnşaat sektöründeki 49 yıllık tecrübesi ile modern yaşam alanları sunan Zabıtçı İnşaat, Mavişehir'deki No.3 Projesi'nin lansmanını 13 Aralık'ta yeni Mercedes CLS ile birlikte yapacak. Projede tasarım ödüllü malzemeler kullanmaya özen gösterdiklerini kaydeden Zabıtçı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Esat Zabıtçı, "En üst düzey kalitede malzeme kullandık. O yüzden bölgenin starndatlarının üzerinde bir proje oldu. Tek blok içinde 28 daireden oluşan No.3 Mavişehir'in en prestijli projesi. En küçük dairemiz 197 metrekare. Bölgeyi çok seven ama 500-1000 konutluk yaşam alanlarını istemeyenleri dikkate aldık" dedi. Zabıtçı, No.3'te sosyal alanlara çok önem verdiklerini belirterek, "9. katta barbekü terasımız var. Sakinlerimiz burada isterlerse özel günlerini kutlayabilir, ya da davet verebilir. Çevreden hiçbir şekilde gözlenemeyecek havuz yaptık. 


MERCEDES İLE TANITILACAK 

Bunların yanı sıra Türk hamamı, sauna, masaj odaları, üst düzey malzemelerden kurulmuş bir fitness, pilates salonumuz var. Minimum 5 yıl boyunca işletmeyi biz yapacağız. Önceden satın almak isteyenler oldu. Bu talepleri geri çevirdik. No.3 için hiçbir reklam kampanyası gerçekleştirmedik. Mercedes Yeni CLS ile birlikte ortak lansman düzenliyoruz. İzmirlilerin bu projede yer almasını istiyoruz" dedi. 



Sabah 


Geri Dön