Teknoloji

Nokia sahalara çok sağlam döndü: Devlet sırrı gibi saklanan Nokia XR 21 özellikleri ortaya çıktı!

Nokia, bir fiyat performans ürünü olarak tasarladığı ve dayanıklı bir telefon olarak nitelendirdiği Nokia XR21 modeli için çalışmalarını sürdürüyor. Cihazın özellikleri kaynaklardan elde edildi ve XR21'in sahip olacağı özellikler ortaya çıktı. Ancak şimdi yeniden pastadan önemli bir pay almak için dayanıklı etiketiyle XR serisine bir model eklemeye hazırlanıyor

Bir zamanlar lider bir isim olan Nokia, akıllı telefon piyasasında yer edinememiş ve adeta unutulmuştu. Ancak şimdi yeniden pastadan önemli bir pay almak için dayanıklı etiketiyle XR serisine bir model eklemeye hazırlanıyor.

Nokia XR 21, Snapdragon 695 işlemciyle piyasaya çıkacak!

Nokia, eski günlerinde olduğu gibi dayanıklı modellerle ön plana çıkmak istiyor. Şirket, Nokia XR 21 modeli üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Cihazın özellikleri hakkında önemli bilgiler sızdırıldı. Başlangıçta Nokia XR 30 olarak adlandırılacağı söylentileri vardı ancak son bilgiler XR 21 modeli üzerinde yoğunlaşıyor.

WinFuture kaynaklarına göre cihazın ön panelinde 6.49 inç boyutunda, 120Hz yenileme hızına sahip ve FHD+ çözünürlüklü bir LCD ekran yer alacak. Ekranın ortasında 16 Megapiksel çözünürlüğünde bir selfie kamerası bulunacak. Arka panelde ise çift kamera kurulumu yer alacak. 64 megapiksel ana kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı lens eşlik edecek.

Nokia XR 21, 6 GB RAM ve 128GB depolama alanı ile birlikte gelecek. Cihazın işlemci koltuğunda Qualcomm’un orta sınıf modeli olan Snapdragon 695 işlemci yer alacak. Cihaz, dayanıklılığıyla da öne çıkacak. Ayrıca IP68 su ve toz direncine sahip olacak. 33W hızlı şarj destekli 4.800 mAh pil kapasitesine sahip olan model, kutusundan Android 12 işletim sistemiyle çıkacak. Nokia XR 20 modeli ile karşılaştırıldığında, XR 21'de bazı farklılıklar olduğu da belirtiliyor. 

Samsung'dan güncelleme müjdesi!
Fiyat performans ürünü Honor Pad V8 özellikleri belli oldu!
Carrefoursa'dan indirim müjdesi geldi! Görmeyen duymayan kalmasın, yetişen anında alacak!