27 / 04 / 2024

Nokta Ankara güncel fiyat!

Nokta Ankara güncel fiyat!

Firma: Turk Yapı

Proje: Nokta Ankara

Türk Yapı imzasıyla yükselen Nokta Ankara projesinde, 3 blok yer alıyor. Nokta Ankara'da 4+1'ler 5 milyon 550 bin TL'den başlıyor...



Türk Yapı imzasıyla yükselen  Nokta Ankara   projesi toplamda 3 blok şeklinde, ofis, konut ve cadde mağazalarının yer aldığı karma proje şeklinde hayata geçirildi. 

Nokta Ankara güncel fiyat!

NOKTA 1

Nokta 1, 23 katlı ofis bloku olup her biri teras alanları dahil net 332 metrekare büyüklükteki katta dubleks ofislerden oluşuyor. Katta iki bağımsız bölüm şekinde olan Nokta 1 ofislerde, istenildiği hallerde birleştirilerek 750 metrekareye yakın kullanım alanları yaratılabiliyor ve tam kat kullanım imkanı sağlanıyor. Ofisler ileri kaba (Shell-Core) şekilde teslim edilecek ve bütün alt yapı sistemi ofise entegre edilecek.

Nokta 1’in baza bölümünde yer alan 18 adet ticari alan, cadde mağazası konseptiyle cafe-restoran ve hizmet mağazası şeklinde hizmet sunacak. 15. kattan itibaren Şa-Ra Enerji’nin genel merkezi şeklinde kullanılacak olan Nokta 1’de yaşam başlamış durumda.

Nokta 1 Ofislerin fiyatları 5 milyon 550 bin TL'den başlıyor ve fiyatlar kata ve cepheye göre değişebiliyor. Nokta 1'de bulunan ofislerin iskanları alındı ve ofisler kredi kullanımına uygun. Aynı zamanda proje kapsamında peşin alımlarda indirim de sunuluyor. 

Nokta Ankara güncel fiyat!

NOKTA 2

Konut, ofis ve cadde mağazalarını dahil edecek şekilde iki bloktan oluşan Nokta 2, projenin 2. etabı olarak inşa edildi. 

Blokların altındaki baza bölümünde bulunan 20 adet ticari alan; cafe-restoran, hizmet ve perakende mağazaları şeklinde sağlayacak. 

Nokta Ankara güncel fiyat!

NOKTA 2 / Konut 

Nokta 2'de yer alan evler 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Konutların tamamında her yönden  Ankara   manzarasının görülebiliyor. Konularda geniş açılı, oldukça keyifli teras alanları yer alıyor. 4+1'lerin hepsi dubleks ve loft tipi tasarlanmış olup teras alanları dahil net 234 metrekareye büyüklüğe sahip.  

Konutlarda;

Gordion (Güneybatı)
Eskişehir Yolu (Kuzeybatı)
Ankara manzarası (Kuzeydoğu)
Avlu/Meksika Caddesi (Güneydoğu) olacak şekilde 4 farklı cephe ve manzara bulunuyor. 

4+1 evlerin liste satış fiyatı KDV Dahil 5 milyon 500 bin TL'den başlıyor. Nokta 2'de peşin ödeme, anlaşmalı bankalar  kredi kullanım fırsatı mevcut. Fiyatlar kata ve cepheye göre değişiyor. 

Nokta Ankara güncel fiyat!

NOKTA 2 / Ofis

Nokta 2 Ofislerde, katta dubleks olup teras alanları dahil 254 metrekare net kullanım alanı yer alıyor. Ofislerin teslimi ileri kaba (Shell-Core) şekilde yapılacak. Bütün alt yapı sistemi ofislerin içine getirilmiş durumda. 

Nokta 2 ofisler KDV dahil 3 milyon 907 bin 694 Türk Lirası'ndan başlayan fiyatlarla satılıyor. Rakamlar kata ve cepheye göre değişiyor. Proje çerçevesinde, peşin ödeme, anlaşmalı olunan bankalardan kredi kullanımıyla ödeme yapılabiliyor. 

Web: http://noktaankara.com/

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön